PRVA PORODILJA SRPSKE


Sljedeći tekst je primljen od strane našeg čitaoca i objavljen u potpunosti: 

"Dok gradske vlasti Banja Luke sprovode sumnjivu privatizaciju Toplane i dok se građanima spremaju veći računi za grijanje koji će uz skuplje gorivo i ostale namirnice biti veliki udar na kućne budžete, mnogi se pitaju gdje je narodni odbornik, borac za sve i svašta, popularna “muška porodilja”, odbornik Draško Stanivuković?
Nekada najglasniji opozicionar Igoru Radojičiću naglo je ušutio. Na skupštinskom zasjedanju o Toplani bilo je mučno i jadno slušati hvalospjev mlađahnog odbornika o “razumnim odlukama” gradonačelnika. U isto vrijeme dok mu stranka, gdje je potpredsjednik Gradskog odbora, žestoko napada odluke gradske vlasti da Toplanu prepuste privatnim licima i monopolu, “prva porodilja” brani namjere Igora Radojičića.
Bilo je za očekivati da će Stanivuković zajedno sa Restartovcima i drugim odbornicima pokrenuti proteste kao ljetos povodom kupovine skupocjenih limuzina. Međutim, Stanivuković  je zloupotrijebio nekoliko majki zbog lične promocije i par glasova. Jasno je svima da od toga nema ništa i da je to čist populizam.
Nema protesta povodom Toplane. Muk. Nema kritike prema Radojičiću. Premda su mete ranijih kritika mladog narodnog tribuna bili politički marginalci poput Dane Malešević (DNS), Lejle Rešić (DNS), Zorana Talić (Poligraf)… Nigdje Tegeltije, Lukača, Dodika i ostalih “grobara” Srpske.
Radojičiću se mora skinuti kapa kako je “spakovao” u džep mnoge opozicione odbornike. Sada se jedino može čuti glas Aleksandra Petkovića, Saše Lazića, Mirne Banjac i odbornika Slobode.
Prema glasinama koje kruže po gradskim kuloarima, cilj SNSD-a je da ponovi izbornu prevaru sa prošlih lokalnih izbora kada su u dogovoru sa Zoranom Talićem “iksali” glasačke listiće i omogućili prolaz njemu i Tatjani Čičić-Odžaković, a onemogućili prolaz drugim kandidatima.
Sada je cilj onemogućiti Igora Crnatka ili Branislava Borenovića da prođu kao poslanici. Ta operacija Carskog reza ima za cilj da prva porodilja bude poslanik. Kakav će biti poslanik pogledajte na primjeru Toplane."

D.P. 

Glas Naroda

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?