DAN ŽALOSTI



Pismo našeg čitaoca A.V :


„ Danas sam se postidio što sam dio ove i ovakve Skupštine grada Banja Luka!’’,kratko je izjavio odbornik Partije Sloboda Milenko Jaćimović. Blago rečeno od strane karakternog čovjeka! Mučnina sa svojom posljedicom bi bila bolji,odgovarajući termin, kao spontana reakcija normalnog bića. Ovom rečenicom je najbolje opisano ponašanje Igora Radojičića sa svojim otpadnicima na kolegijumu Skupštine grada Banja Luka pri odbijanju prijedloga Partije Slobodada se održi Vanredna sjednica na kojoj bi se razgovaralo o stanju bezbjednosti građana. Stidi se i Banja Luka!Obilježava je vrijeme ubistava i raketiranja grada! Krvoproliće sa hladnim oružjem popunjava pauzu između obračuna sa vatrenim! Zanemaruje se svakodnevno,već u hiljadama izraženo, sa svijećama okupljanje naroda na trgovima! Ovu vladajuću interesnu grupu to ne zanima, gazi preko mrtvih, ignorišu osnovni civilizacijski čin!U okolnostima opšte nesigurnosti, izostala je i opšta kultura saučešća i ispraćaja. Zastupajući vrijednosti zatvorene sekte sa premisama okultizma i pratećim dogmama, ova bulumenta se podsmijeva pravu na život građanima Banja Luke. Gledajući retrospektivu  bahatog ponašanja, odrođenog od naroda, Radojičića sa svojom „većinom“, nikome nije jasno otkud toliki faul i greška u izboru ovakve kamarile da vodi grad.
   Politički gledano, odbijanje rasprave o bezbjednosti u gradu Banja Luka je samo Radojičićev nastavak obračuna sa oponentima iz ostatka SNSD-a. Naravno, to radi podmuklo sa targetom na Milorada Dodika. Zabrinjava cijena po kojoj je spreman na prevrat! Gledajući sa strane, koristeći izbornu godinu, perfidno zloupotrebljava slučaj Dragičević, te poistovjećuje agoniju i opšti metež pojedinaca MUP-a Republike Srpske sa Miloradom Dodikom kao individuom. Stavljajući sinonimizaciju na njihovu odgovornost,čekao je ono što nikada neće imati, na moralni potez Milorada Dodika kod porodice nastradalog. Bojkotujući svoje građane, sve, i mrtve i žive, kao najveći podlac posmatra sa konotacijom da Predsjednik Republike Srpske popravlja nepopravljivo. Zbog toga, više je nego jasno da mu je sabotiranje Vanredne sjednice o bezbjednosti planska aktivnost. Bolesnom računicom je zaključio da mu teret bezbjednosti svoga naroda nije u interesu. U prilog tome govori i isturanje kvazi pravnika Zorana Talića sa imbecilnom konstatacijom da će odbornici imati priliku ispitati predstavnike policijskih organa prilikom informisanja o stanju bezbjednosti za 2017. godinu.Promašio godinu, zaglavljen podno leđa bradatog gurua! Djeluje užasno, ali u ovom ratu za prevlast u SNSD-u, Igoru Radojičiću, u njegovom mozgu i poremećenoj fikciji,eskalacija nasilja u Banja Luci je poželjna i ljudski životi nebitni. Kolateral za gram vlasti parazita koji nikada nije radio ništa! Važno mu je samo finansijski ojačati, podijeliti „suficit“ od kriminalnog zaduženja Banja Luke, i to podobnim i onima koji će mu veći dio vratiti u lični džep. Domaćinsko vođenje grada za domicilni novčanik, blef bez presedana!
   Žrtvujući sigurnost građana Banja Luke, igrajući na kartu zaborava istih kada eliminiše Dodika i ostale, Radojičić pokazuje da je neuračunljivi politički incident.Sa druge strane, struja oko Milorada Dodika nije svjesna da je biračko tijelo u Banja Luci izgubljeno, te da je svaka tolerancija izliva Radojičićevog gnoja, zbog izbora u oktobru,samo put u gubitak vlasti. Iskreno, to i nije loše generalno!Rejting opozicije, a posebno Partije Sloboda je u nezaustavljivom porastu!
  Zajednička misija i zadatak jeda učine sve u zakonskim okvirima, u cilju sveukupne zaštite stanovnika Grada Banja Luke! „


Glas Naroda. 

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?