Bogat li si Srđane Amiđziću ?


                                                                 

Zamjenik gradonačelnika Srđan Amidžić, za banjalučke medije reče da mu je cilj da se i dalje profesionalno usavršava, ali i doprinese da zajednici i društvu u kojem živi bude bolje. U svakom društvu, uvijek može bolje i svaki pojedinac koji pripada mlađoj populaciji ima potrebu da stvari dodatno i iznova mijenja. "Osjetio sam potrebu, s obzirom da sam se rodio ovdje, živim ovdje i da su mi djeca i roditelji tu, da dam svoj doprinos da se neke stvari mijenjaju u pozitivnom smjeru i da grad Banjaluka bude još bolje i još ljepše mjesto za život", rekao je Amidžić. Još odzvanjaju riječi koje su se prosipale po novinskim stupcima na početku mandata gradskih otaca. Prvo će biti sprovedena reforma postojećih odjeljenja i odsjeka, od kojih će neka dobiti veću važnost, a neka će dobiti drugačiju unutrašnju organizaciju. Sve je to, kako su najavljivali, s ciljem pojednostavljenja procedura, bržeg odgovora građanima, jednostavnijeg funkcionisanja. Danas, osam mjeseci poslije preuzimanja vlasti u Banjaluci, izrečene floskule su doživjele fijasko. Treba otvoreno reći da se budžet grada dodatno opteretio za plate i doprinose za stotinu nepotrebnih novih radnika.Amidžić je poznat i po smješnim izjavama koje je dao za pojedine medije. Na pitanje novinara : "Kako biste opisali djelovanje opozicije tokom istog perioda?", njegov odgovor je bio :"Uvažavajući činjenicu  da se na pitanje ne odgovara  kontrapitanjem,  ja ću se ipak upitati da li se iko može sjetiti ijedne smislene inicijative ili prijedloga koji je bio vrijedan pažnje. Sav njihov  rad je bilo kritizerstvo i prepričavanje  tračeva i prozivki  na ličnoj osnovi, pa su  na tom talasu  i ovih dana,  umjesto programa i vizije, građanima velikodušno ponudili navodnu podršku  nekih estradnih ličnosti."
Samo nekoliko dana prije navedene izjave, Centar civilnih inicijativa  je objavio monitoring koji pokazuje da "Najviše poslaničkih pitanja i inicijativa u posmatranom periodu postavili su ili pokrenuli: Vukota Govedarica, Nenad Stevandić, Adam Šukalo, Nade Planinčević, Nedeljko Glamočak i Igor Ostojić. Poslanici koji nisu za čitavu 2016.godinu postavili nijedno pitanje su: Goran Jerinić, Siniša Maksimović, Siniša Ilić, Nenad Kuzmić, Milorad Jagodić, Milica Lovrić, Srđan Amidžić, Milan Dakić, Čedo Vuković, Luka Petrović, Gordana Tešanović, Ivana Lovrić, Zoran Adžić, Snježana Kelečević, Srđan Milović, Svetozar Jovanović i Darko Banjac"!
Srđan Amidžić (36), docent je na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci, zamjenik gradonačelnika Grada Banjaluka i u šali kaže da posjeduje zavidno stado ovaca i još mnogo toga!!!
Srđan Amidžić je osnivač i akcionar "Euros osiguranja" a.d Banja Luka, u Okružnom privrednom sudu u Banja Luci registrovan pod red.broj: 057-0-Reg-15-002938 od 13.01.2016.godine, donio je Rješenje o registraciji akcionarskog društva za osiguranje ,,Euros osiguranje,, Banja Luka sa sjedištem u ulici Bana Milosavljevića 8, Banja Luka. Osnovni kapital subjekta upisa iznosio je 2.500.000,00KM. Njegovo učešće u kapitalu kao osnivača je ugovoreni kapital u iznosu od 225.000,00KM  ili 9.00 % što je iznenađujuće ako se zna da je Srđan Amidžić mlad čovjek sa platom asistenta na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci. CIN je objavio zanimljive podatke o našem Srđanu Amidžiću.










                                                   
Mladi Srđan Amidžić ima debelu političku podršku i podršku ljudi koji vladaju kapitalom u RS a to pokazuje podatak da je sa učešćem u osnivačkim  kapitalu od 225.000,00KM  ili 9.00 %  ustoličen za Predsjednika upravnog odbora "Euros osiguranja" a.d Banja Luka a uz tu funkciju ide i pozamašna naknada.

                                                 

Zaštitni fond Republike Srpske važna je institucija čiji je zadatak da izvršava obavezu naknade štete trećem oštećenom licu nastale na teritoriji Republike Srpske i strateški cilj osiguravajućih kuća je da imaju svoje predstavnike u ovoj instituciji. Osiguravajuće kuće time obezbjeđuju vlastiti lobi koji radi isključivo u njihovom interesu. Srđan Amidžić, osnivač  "Euros osiguranja" a.d Banja Luka kao vegeta se miješa i u Skupštinu Zaštitnog fonda Republike Srpske.




Zamjenik gradonačelnika Srđan Amidžić, za banjalučke medije reče da mu je cilj da se i dalje profesionalno usavršava, ali i doprinese da zajednici i društvu u kojem živi bude bolje. Po gore navedenim podacima nedvosmisleno je jasno da je cilj Sređana Amidžića da njemu i njegovim pajdašima bude bolje a ne kako kaže zajednici i društvu.Valjda će te neko nekada pitati za porijeklo imovine Srđane Amidžiću.
Glas Naroda.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?