Rat Marka Pavića i Nenada Stevandića!


Predsjednik DNS-a Marko Pavić rekao je za BN televiziju da je predsjednik „Ujedinjene Srpske“ Nenad Stevandić smetnja koaliciji SNSD- DNS, te da se ne slaže s njegovom politikom.
„Ne želim da govorim o Stevandiću. Rekao sam da imamo dobar koalicioni odnos sa SNSD-om, a činjenica je da je Stevandić smetnja tom dobrom odnosu. On nije nama smetnja, već SNSD-u. Mi se ne slažemo sa politikom koju on vodi. Mi ćemo prihvatiti samo stranke koje su na prethodnim izborima postale parlamentarne preko glasačkih listića. Ponavljam, koalicija ove tri stranke dobro funkcioniše“, rekao je Pavić. 
Marko Pavić je vješto izbjegao da kaže istinu da Nenad Stevandić i njegova stranka imaju zadatak da komplikuju političke odnose u samom DNS-u, ali i opoziciji.
Nenad Stevandić (US)  je zaista smetnja koaliciji SNSD, SP i DNS i vrijeme koje dolazi će dovesti do značajnih zaokreta u političkim odnosima koalicije koja vlada duže od decenije. Prema paklenom planu, u slučaju da Nenad Stevandić i Ujedinjena Srpska na predstojećim opštim izborima pređe cenzus, DNS više neće biti dio vladajuće većine na republičkom nivou ali i u mnogo lokalnih zajednica gdje su SNSD i DNS u koaliciji .
Marko Pavić, predsjednik DNS-a, prepoznao je opasnost koja vreba od patuljaste stranke koju obilato medijski eksponira vrh SNSD-a. Nedeljko Čubrilović od drveta ne vidi šumu i troši ljudske resurse DNS-a na obračune sa ljudima koji su osnivali stranku, a najveće prijetnje mu dolaze od  Nenada Stevandića i Ujedinjene Srpske koja je de fakto ekspozitura SNSD-a.
Nedeljko Čubrilović potpredsjednik DNS-a treba da zna istinu- ako u vlasti nema Marka Pavića, nema ni Nedeljka Čubrilovića!
Mediji pod kontrolom SNSD-a pišu:
„DNS „bježi” od SNSD-a - Pavić krenuo u razvaljivanje Koalicije! “
„Sukob: Trese se u vladajućoj koaliciji!“
„Sukob SNSD-a i DNS-a veoma je dubok, slojevit i biće prilično teško izglađen, uprkos optimističnim tonovima Milorada Dodika.“

Vješto se spinuje laž koja će generisati sukobe unutar vladajuće koalicije ali i između  Marka Pavića i Nedeljka Čubrilovića.
Pakleni plan razbijanja DNS-a i opozicije kreiran je aprila 2015. godine na tajnoj lokaciji u okolini Banjaluke. Kreator paklenog  plana je S.M, savjetnik u kabinetu predsjednika Milorada Dodika, a za realizatora paklenog plana izbor je pao na tada žestokog opozicionara SDS-a Nenada Stevandića. Nenad Stevandić je vrbovan od strane SNSD-a još 2012. godine kada se smatralo da je rejting Slobodana Gavranovića izrazito nizak i da bi izbornu trku za gradonačelnika Banjaluke,  sa protivkandidatom Draganom Čavićem zasigurno izgubio.Vrh SNSD-a tada povlači džoker „Stevandić“. Nenad Stevandić tada vrši neviđeni pritisak i ucjene na Glavni odbor SDS-a da podrži njegovu kandidaturu za gradonačelnika Banjaluke ili će doći do raspada SDS-a u Banjaluci.
Pakleni plan predviđa istupanje Nenada Stevandića i njegove ekipe iz SDS-a što se događa već  25.05.2015. godine. Član Glavnog odbora SDS-a Nenad Stevandić tada podnosi ostavku na sve funkcije i članstvo u SDS-u, jer je tvrdio da je rukovodstvo te stranke odstupilo od izvorne ideje te stranke. Stevandić je na pres-konferenciji u Banjaluci rekao da će ubuduće biti opozicioni poslanik u NSRS-u te da će glasati u skladu sa svojim opredjeljenjem što je notorna laž. Pakleni plan predviđa zadržavanje Nenada Stevandića na funkciji potpredsjednika Narodne skupštine RS-a koja je tada pripadala opozicionom SDS-u, formiranje kluba SDSK-a i kupovanje poslanika i odbornika koji su "nezadovoljni" svojim statusom u matičnim strankama. Početne smjernice predviđaju filtriranje Nenada Stevandića i ljudi koji su zajedno sa njim izašli iz SDS-a u DNS.
Marko Pavić i Nenad Stevandić se od jula do novembra 2015. godine sastaju više puta u Prijedoru, ali bez dogovora o uslovima dolaska Nenada Stevandića u DNS. Prema izvorima iz DNS-a, predsjednik DNS-a Marko Pavić imao je saznanja o pokretanju paklenog plana i nije dozvolio dolazak insajdera koji ima zadatak inficiranje DNS-a iznutra.

Alternativa filtriranju Nenada Stevandića u DNS je formiranje nove stranke(US) koju bi vodio sam Stevandić, obezbjeđivanje finansijskih i materjalnih resursa i maksimalan pristup medijima pod kontrolom SNSD-a. Vrh SNSD-a Stevandiću šalje svoje kadrove u (US) koji imaju zadatak da o svemu izvještavaju Milorada Dodika. Dragan Bogdanić,ministar zdravlja,Luka Petrović, generalni sekretar SNSD-a, Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, imaju zadatak da obezbjeđuju resurse i  funkcije  Nenadu Stevandiću i Ujedinjenoj Srpskoj, a zauzvrat Stevandić kupujući preletače razbija opoziciju  i DNS. SNSD-e se ne zamjera koalicionim partnerima i opoziciji a glavni je projektant i investitor paklenog plana. Plan razaranja opozicije i DNS-a na području Grada Banjaluke koordiniše Igor Radojičić koji je preko obavještajno tajkunskih veza srušio mit o nepotkupljivom opozicionaru Zoranu Taliću i jedinstvu PDP-a. Poznavajući psihološki profil i nultu toleranciju Nedeljka Čubrilovića, krenulo se u razaranje banjalučkog DNS-a tako što su SNSD-ovi spavači u DNS-u plasirali dezinformacije koje su ubrzo dovele do rata na relaciji Budimir Balaban - Nedeljko Čubrilović, a rezultat obračuna značio je značajno slabljenje GO DNS-a. Na raspadu banjalučkog NDP-a i SDS-a sinhronizovano rade Igor Radojičić, Nenad Stevandić i Ognjen Tadić što se potvrdilo raspadom odborničkog kluba NDP-a, ali i nedavnim raspadom kluba SDS-a. Dragan Talić, SNSD-ov špijun na tajnom zadatku u opozicionim strankama, sada je poslan po zadatku u redove DNS-a da vrši snimanje stvarnog stanja DNS-ove infrastrukture na terenu i da širi dezinformacije.


Pakleni plan je na staklenim nogama jer su pored uloženih više stotina hiljada maraka i desetinama fotelja savjetnika, izvršnih direktora, zamjenika direktora i načelnika kao i maksimalnom medijskom eksponiranju, Nenad Stevandić i Ujedinjena Srpska doživjeli fijasko na lokalnim izborima 2016. godine, a rejting stranke i Nenada Stevandića doživljava stalni  pad!    

Prema anketi koju je finansirao (SNSD) u martu :
Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) osvojio bi 47,2 odsto glasova građana da su izbori u Republici Srpskoj održani u martu 2017. godine, pokazuje tadašnje istraživanje javnog mnjenja koje je radila ista agencija koja je vršila i istraživanje uoči lokalnih izbora 2016. godine. Prema rezultatima ove ankete, Srpska demokratska stranka (SDS) je najbolje pozicionirana opoziciona partija sa 17,6 odsto glasova. Demokratski narodni savez  (DNS)  i Partija demokratskog progresa (PDP) su ispod deset odsto i sa 9,1, odnosno 9,2 odsto osvojenih glasova borile bi se za treću poziciju na političkoj sceni Srpske. Socijalistička partija (SP) dobila bi 5,6 odsto glasova, Narodni demokrtaski pokret (NDP) 4,2 odsto, Ujedinjena Srpska 2,4 i ostale političke stranke 4,7 odsto glasova. Prema ovom istraživanju, SNSD bi sa bilo kojim partnerom  samo jednim od tri potencijalna/ imao više od 50 odsto glasova da su izbori održani u martu. Partija demokratskog progresa (PDP) odbacila je istraživanje o rejtingu pojedinih političkih partija u Republici Srpskoj  koje je  Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) objavio na RTRS- u, kao i na drugim medijima koje kontrolišu. Lažno istraživanje javnog mnjenja u kome se ne navodi ni ime agencije koja je provodila anketu i obrađivala rezultate, ni metodologija po kojoj je istraživanje navodno rađeno ima za cilj obmanjivanje i skretanje pažnje javnosti, mišljenja su u SDS-u. PDP je u periodu od 15. do 20. marta 2017. godine proveo istraživanje za internu upotrebu, koje obuhvata 13 najvećih gradova u Republici Srpskoj i uzorak od 3000 ispitanika, uz pomoć renomirane agencije za istraživanje javnog mnjenja. Istraživanje je obuhvatilo 52 pitanja iz oblasti ekonomije, borbe protiv korupcije, očuvanja pozicije Republike Srpske, te rejtinga pojedinih političkih partija i političara.RS.

U prilogu saopštenja nalaze se odgovori na neka od najinteresantnijih pitanja.
 1. Da su izbori u sljedeću nedelju, za koju političku partiju biste glasali?

a) PDP 16%
b) SNSD 28%
v) SDS 23%
g) DNS 7%
d) NDP 4%
đ) SP 4%
e) neće da se izjasne 18%
Ako se nepristrasno analiziraju obe ankete mogu se vidjeti dijametralno raziličiti rezultati rejtinga političkih stranaka. Istraživanja javnog mnjenja pokazuju da je ponašanje stranaka polipa i meduza kod građana prepoznato i da će na slijedećim opštim izborima biti drastično kažnjeni. Stranka Nenada Stevandića (US) prema rezultatima istraživanja PDP-a za ispitanike nije relevantan politički faktor.
Marka Pavića i Nedeljka Čubrilovića čekaju turbolentna politička događanja koja mogu definitvno opredjeliti dalju sudinu DNS-a. U slučaju da pakleni  plan ne uspije, postoji i rezervni plan- generisati sukob  Marka Pavića i Nedeljka Čubrilovića i pocjepati DNS na dva dijela!



Glas Naroda.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?