NOVI PAPAK KUPLJEN PRIJE GODINU DANA



Gradonačelnik Igor Radojičić, komentarisajući navode da bi odbornik Stojan Vukajlović mogao preći u SNSD, kazao da je to njegova stvar. Što je potpuna neistina!

Radojičić dalje izjavljuje: „U gradskoj skupštini je bilo prelazaka iz stranke u stranku, a svako od odbornika se pojedinačno opredjeljuje šta je njegov stav. Odbornici DNS-a su malo silom, malo sticajem okolnosti završili u opoziciji, nisam siguran ni da su oni srećni što su opozicija“, kazao je Radojičić.
Mnoge izjave koje su vezane za političku korupciju i kupovinu odbornika Igor Radojičić vješto pokušava da minimizira i da lopticu prebaci u krilo drugih političkih subjekata.
Igor Radojičić ne govori istinu!

Prema dostupnim informacijama odbornik Stojan Vukajlović je u toku izbornog procesa imao status državnog zaposlenika u ministrastvu prosvjete i kulture Republike Srpske i time bio u sukobu interesa kako bi zadržao status odbornika morao je naputiti posao državnog službenika. Krajem oktobra 2016. godine neposredno poslije lokalnih izbora, Stojan Vukajlović i gradonačelnik Igor Radojičić se sastaju i dogovaraju saradnju. Kupovina odbornika Stojana Vukajlovića je završena dok je bio u DNS-u. Igor Radojičić je posredovao u zapošljavanju Stojana Vukajlovića u Fond zdravstvenog osiguranja RS. Radojičić je dao nalog direktoru FZO RS, Dejanu Kusturiću da kupljenog papka zaposli na mjesto savjetnika direktora i time unutar DNS-a kupi odbornika. Radojičić je vješto prikrivao svoju krticu prvo u DNS-u pa u klubu „Sloboda“  dok je trajao period vladanja bez kritike. U jednom momentu Stojan Vukajlović se pokušao odmetnuti od Igora Radojičića i počeo opoziciono djelovati ali brzo ga je dočekao žestok odgovor.

Igor Radojičić je dao nalog direktoru Fonda zdravstvenog osiguranja RS Dejanu Kusturiću da završi posao sa  Stojanom Vukajlovićem milom ili silom. „Mila“ podrazumjeva da se odbornik Stojan Vukajlović priključi Nenadu Stevandiću i Ujedinjenoj Srpskoj ili stranci koju je formirao Ognjen Tadić i napusti opozicioni Klub Sloboda, a „sila“ podrazumjeva otkaz Stojanu Vukajloviću koji trenutno radi kao savjetnik direktora FZO RS, Dejana Kusturića. Prema izvorima iz SNSD-a,  Igor Radojičić je poručio zanesenom Stojanu Vukajloviću ,, ja sam te zaposlio i ja ću ti dati otkaz, odluči kako ćeš postupiti“.

Gradonačelnik Igor Radojičić, komentarisajući navode naših izvora da bi Vukajlović mogao preći u SNSD, kazao je kratko da je to njegova stvar! Sve je već davno završeno kada je Radojičić zaposlio Stojana Vukajlovića na poziciju savjetnika direktora FZO RS.

Jelena Berić Vukajlović, supruga odbornika Stojana Vukajlovića, i Sanja Radojičić ,supruga Igora Radojičića, su rodbinsko-kumovski vezane i  veoma bliske. Jelena Berić Vukajlović vrši ultimativan pritisak na supruga Stojana Vukajlovića da se vrati u vlast jer je izgubila privilegije. Putovanja,  skupocijeni automobili i firmirana garderobe su dovedeni u pitanje i ona to neće dozvoliti.


Vukajlović je mandat u Skupštini grada dobio kao odbornik DNS-a, a napustio je ovu stranku zajedno sa Budimirom Balabanom i Nenadom Šibarevićem.
Prema izvorima DNS-a, Stojan Vukajlović nikada ne bi postao odbornik da nije bio u ekipi Budimira Balabana, Nenada Šibarevića i Nove Grujića koji su mu poklonili mandat izbornim inženjeringom. Godinu dana poslije, Stojan Vukajlović izdaje te iste ljude i daje sebi nadimak Juda Iškariotski koji je simbol izdaje i jedan od najomraženijih ličnosti u ljudskoj istoriji.

Glas Naroda

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?