ŽELJKA UZVRAĆA UDARAC

  

Nastavljamo razotkrivati krivce koji su svojim neradom doprinijeli porazu Željke Cvijanović kao kandidata SNSD za predsjednika RS u Banjaluci.
Ne tako davno poltroni,ulizice i moroni Igora Radojičića su kretenski komentarisali naš tekst od 30.09. čiji je naslov "Starčevica i Obilićevo bojkotovali SNSD" ali dočekao ih je dvostruki nokdaun!
Tog dana objavili smo tekst "Starčevica i Obilićevo bojkotovali SNSD" 

Danas je potpuno jasno da je banjalučki SNSD kojeg vodi Igor Radojičić u velikim problemima. Separatna,koruptivna,sujetna i papanska politika koju vodi Igor Radojičić puca po šavovima a podrška banjalučana politici SNSD-a u ovom gradu sve je manja. Tribine koje organizuje banjalučki SNSD većinom posjećuju funkcioneri koje je ova stranka zaposlila u gradske i republičke instiucije i njihove porodice a građana koji bi došli da vide program koji vlast nudi sve manje.

Danas je banjalučki SNSD organizovao stranački skup u naseljima Starčevica i Obilićevo inače MZ koje zajedno broje 60 hiljada stanovnika, a pozivu se uz sve pozive i pritiske okupilo oko 500 simpatizera ove stranke. Na skupu su se mogli vidjeti ministri, direktori,  načelnici, zaposleni radnici u Vladi RS, Gradskoj upravi Banjaluka i nezaobilazni poslovni partneri sistema. Izvor sa lica mjesta tvrdi da je na skupu više desetina vozila što pokazuje da su simpatizeri ipak došli iz drugih dijelova Grada Banjaluke i da su građani Starčevice i Obilićeva bojkotovali skup SNSD a.
Starčevica i Obilićevo je na SNSD-ovim predizbornim skupovima 2008, 2012 i 2014.godine okupljala nekoliko hiljada simpatizera a danas separatna, koruptivna, sujetna i papanska poltika Igora Radojičića može da okupi jedva 500 simpatizera koji aplaudiraju sami sebi.
Igor Radojičić i njegova ekipa danas je doživjela poniženje koje ih treba razbuditi jer su lokalni izbori ipak za dvije godine.
Banjaluku svake godine napusti 5000 banjalučana koji svoju egzistenciju traže u inostranstvu i njihovim roditeljima i porodicama nije do asfalta i Radojičićevog hvalisanja jer život je nešto sasvim drugo.

Igor Radojičić treba da se zamisli zašto je na otvaranju saobraćajnica, igrališta, vodovoda sve manje građana tih mjesnih zajednica i zašto se Banjaluka pretvorila u grad nesiguran za življenje. "Ne pada snijeg da pokrije brijeg već da svaka zvijer pokaže trag" a krivac će biti samo jedan!

Danas su se poltroni,ulizice i moroni Igora Radojičića sakrili u mišiju rupu iz koje čekaju vijest šta je odlučio predsjednik SNSD Milorad Dodik.


Krivci za potop Željke Cvijanović na Starčevici i Obilićevu

Starčevica 1. Govedarica ubjeljivo vodi.


Starčevica 2. Govedarica ubjeljivo vodi.
 Starčevica 3. Govedarica ubjeljivo vodi.
































Obilićevo potpuni potop SNSD kandidata za predsjednika RS.





























Dupli "NOKDAUN O KOM SE PRIČA" u Banjaluci!

Glas Naroda

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?