USKORO SMJENE



Spisak "mangupa" u banjalučkom Gradskom odboru SNSD je podugačak, a glavni krivac je predsjednik GO SNSD Igor Radojičić.

Izvor iz SNSD tvrdi da je broj glasova nekih kandidata za narodne poslanike u pojedinim mjesnim zajednicama i broj glasova kandidata SNSD za predsjednika RS i člana predsjedništva potpuno nesrazmjeran. Najveću krivicu snosi predsjednik GO SNSD Igor Radojičić i saradnici.
1. Igor Radojičić, predsjednik GO SNSD-a,
2. Zoran  Popović, sekretar GO SNSD-a i direktor "Vodovoda" a.d Banjaluka,
3. Slaviša Sandić, član GO i načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve GU Banjaluka,
4. Petar Bilčar, član GO i načelnik Odjeljenja za komunalne poslove,
5. Nenad Talić
6. Milenko Letić, predsjednik reonskog odbora Lauš i načelnik Komunalne policije
7. Dragomir Batar predsjednik reona.

Igor Radojičić, predsjednik GO SNSD, Slaviša Sandić, član predsjedništva GO SNSD, i Petar Bilčar posjeduju imanja ili vile u banjalučkom naselju Priječani i vode se kao stanovnici ovog naselja. Za dvije godine pomenuta trojka je asfaltirala kilometre saobraćajnice u Priječanima nauštrb drugih banjalučkih naselja gdje rekonstrukciju čekaju desetinama godina. Ono što posebno daje sumnju su rezultati sa biračkih mjesta u ovom naselju.
Priječani- rezultati za predsjednika RS:

Priječani 1.  uz Govedaricu

Priječani 2.  uz Govedaricu


Dragomir Batar, operativac Igora Radojičića za reon Lauš-Majdan, radio je na trgovini glasovima iz kvote SNSD-a tako što je kandidatima na listi SNSD za poslanike obećavao dopisivanje uz uslugu zaposlenja uže i šire porodice u državnim institucijama i preduzećima.  

Dragomir Batar u potpunosti je zapostavio kandidate za predsjednika RS i člana predsjedništva BiH, tvrdi izvor iz SNSD-a.
Bistrica 1. uz Govedaricu.
Saračica 1. uz Govedaricu i druge kandidate.
 Saračica 2. uz Govedaricu i druge kandidate.
 Majdan 1. razlika simbolična.

 Majdan 2. razlika simbolična.

Nenad Talić
Milenko Letić

Nenad Talić, član GO Banjaluka, predsjednik reonskog odbora Starčevica i direktor Dječijeg doma “Rada Vranješević”, i Srđan Amidžić, potpredsjednik GO SNSD-a, doživjeli su klasičan dupli "NOKDAUN O KOM SE PRIČA" u banjalučkom naselju Starčevica, kao i Milenko Letić, predsjednik reonskog odbora Lauš i načelnik Komunalne policije na Laušu.

U banjalučkom Gradskom odboru SNSD međuljudski odnosi su značajno narušeni. Jedna struja koja je dala na terenu značajan doprinos SNSD ovom rezultatu za poslanike u NSRS  je pod stalnim pritiskom struje koja je kampanju provela sjedeći u banjalučkim kafićima i koju kontroliše Igor Radojičić.


Milorad Dodik i Željka Cvijanović su odmah poslije izbora posjetili Igora Radojičića u Gradskoj upravi, a razgovor nije bio prijatan po predsjednika GO SNSD-a. Kakav je doprinos uspjehu kandidata za predsjednika RS i člana predsjedništva imao Gradski odbor SNSD i lično Igor Radojičić?!


Glas Naroda






Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?