UDAROM NA DNS SAKRIVA SE PORAZ SNSD-a U BANJALUCI!

GIK i OIK u izbornoj jedinici tri dobili naredbu da US mora doći do cenzusa
Gradske i opštinske izborne komisije na području Izborne jedinice tri dobile su naredbu od Milorada Dodika da SNSD-ova ekspozitura Ujedinjena Srpska mora preći cenzus. Sva istraživanja na dan izbora potvrđuju da stranka Nenada Stevandića nije mogla preći cenzus. Na određenim biračkim mjestima u Banjaluci birački odbori pod kontrolom SNSD-a su prazne listiće dodjeljivali Ujedinjenoj Srpskoj i njenim kandidatima, iz razloga da stranka dobije bar jedan direktan mandat, koji obezbeđuje kompenzacione mandate i participaciju u NSRS. Učešće SNSD-ove ekspoziture Ujedinjene Srpske je važno Miloradu Dodiku radi pritiska i ucjene DNS-a. Napad predsjednika SNSD-a na DNS nikada nije bio brutalniji a naredni potezi na relaciji SNSD-DNS će se samo zaoštravati.

Miloradu Dodiku je važno da u NSRS ima sigurna tri glasa u Ujedinjenoj Srpkoj i prelazak cenzusa (3,1%) ove SNSD-ove ekpoziture je bio strateški cilj Dodika.
Opozicija i DNS imaju nasušnu potrebu da zahtijevaju ponovno brojanje glasova u Banjaluci te ustanoviti da Ujedinjena Srpska nema dovoljno glasova da se nađe u republičkom parlamentu. Neophodno je dokazati da je i u Banjaluci bilo izbornog inženjeringa, da ekspozitura SNSD-a izgubi participaciju u NSRS a time se DNS pozicionira kao ozbiljan partner SNSD-a bez koga nije moguće sastaviti skupštinsku većinu.

"Pojedinci iz DNS koje je predsjednik SNSD Milorad Dodik optužio da u kampanji nisu poštovali koalicioni sporazum, smijenjeni su sa funkcija u javnim preduzećima, prijete im smijene ili su saslušani u policiji. Nakon smjene direktorke ŠG ,,Vrbanja,,  Kotor Varoš kako saznajemo ista sudbina čeka i direktora RiTE "Ugljevik" Đorđa Popovića, koga je Dodik i na predizbornoj tribini SNSD u Ugljeviku optužio da nije ispoštovao stranačku kvotu prilikom zapošljavanja jer je SNSD dao manje radnih mijesta nego što im pripada. Popović je na proteklim izborima za NSRS osvojio 10.238 glasova i postao poslanik DNS-a. Takođe, smjena je izvjesna i za v.d direktora JP ,,Putevi Srpska" Nenada Nešića", piše Blic.

Milorad Dodik, lider SNSD, izjavio je da su pojedinci u DNS, koje je nazvao ,,mangupima,, u kampanji radili protiv interesa koalicije i dao ultimatum predsjedniku DNS Marku Paviću da ih se riješi ako želi da ostane u vlasti.
Marko Pavić mora da odgovori i pita predsjednika SNSD Milorada Dodika ko su mangupi iz SNSD koji su radili protiv interesa koalicije u Banjaluci i kakav je doprinos uspjehu kandidata za predsjednika i člana predsjedništva imao Gradski odbor SNSD i lično Igor Radojičić?!


Gdje su smjene "mangupa" Milorada Dodika?

Glas Naroda

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?