PREDSJEDNIK ADVOKATSKE KOMORE UČESNIK TUČE!

Pravdu traži šakama Darko Kremenović(US)
Predsjednik Advokatske komore Banjaluka i član predsjedništva Ujedinjene Srpske ponovo učesnik fizičkog obračuna! Sramota za advokatsku profesiju!


Prvo verbalni, pa fizički obračun!

BN portal prenosi:

"Kako predizborna kampanja ulazi u završni krug tako se povećava i nervoza u strankama. Atmosfera je dovedena do usijanja tako da ni predizborni skupovi ne mogu da prođu bez verbalnih obračuna ne samo između različitih poliitčkih blokova i stranaka nego i unutar istih. Tako je, kako saznajemo, juče u Karanovcu došlo je i do fizičkog obračuna između Stevandićevog i Dodikovog pristalice. U banjalučkom naselju Karanovac juče je došlo do verbalnog a potom i fizičkog obračuna između člana Ujedinjene Srpske Darka Kremenovića i glavnog aktiviste SNSD-a za to područje, Boška Vuksana. Prema tvrdnjama našeg izvora, prvo je došlo do verblanog obračuna između Kremenovića i Vuksana, nakon čega su uslijedile i pesnice. Intervenisala je i policija, ali i lider Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, koji je pokušao da ih razdvoji i smiri situaciju. To se desilo juče u Karanovcu gdje su pristalice Ujedinjene Srpske imali predizbornu tribinu. Za sada nije poznato šta je pravi razlog za verbalni kao i fizički obračun Kremenovića i Vuksana." 

Darko Kremenović, inače predsjednik advokatske komore Banjaluka i savjetnik Nenada Stevandića, povezuje se i sa napadom i premlaćivanjem supruge Marine Kremenović, a slučaj je na intervenciju Nenada Stevandića zataškan.

U advokatskim krugovima vlada razočarenje jer je političkim pritiskom na advokatsku eminenciju Jovana Čizmovića došlo do sramnog izbora Darka Kremenovića za predsjednika advokatske komore Banjaluka. Advokatska komora Republike Srpske poslije fizičkih napada Darka Kremenovića na nedužne građane ima obavezu da se oglasi o ovim događajima.

Prema nepotvrđenim informacijama i informacijama iz više izvora, za kuma i savjetnika Nenada Stevandića, Darka Kremenovića osnovano se sumnja da je pretukao suprugu Marinu Kremenović. Nakon navodnog počinjenja krivičnog djela nasilja u porodici na lice mjesta izašli su pripadnici MUP RS i sačinili zapisnik. Prema dostupnim informacijama, ovaj događaj je sakriven od javnosti ali kako izvor tvrdi postoje slike mjesta događaja koje neoborivo pokazuju nastanak krivičnog djela nasilja u porodici. Darko Kremenović koji je kum i savjetnik Nenada Stevandića je u panici jer je u javnost procurila vijest o osnovanoj sumnji o počinjenom krivičnom djelu nasilja u porodici i postojanju slika događaja. 

Pozivaju se pripadnici MUP RS da se saopštenjem za javnost oglase da li je pomenuti događaj evidentiran i postoji li zapisnik sa mjesta događaja koji bi javnosti dao istinite informacije.

Glas Naroda



Коментари

  1. Gospodin Kremenović je Predsjednik Zbora advokata Banjaluka, a gospodin Branislav Rakić je Predsjednik Advokatske komore Republike Srpske. Gospodin Rakić je izabran legalnim putem uz podršku gospodina Čizmovića kao svog prethodnika. Molim Vas manite se senzacija na račun poštenih ljudi

    ОдговориИзбриши
  2. Advokat Darko Kremenovic zvani Skot je sve samo ne posten. Tako da bolje ti je da cutis, da ne bi o Skotu, pisao mnogo toga sto znam

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?