KRAĐA GLASOVA, POZIV OHR-u DA REAGUJE!

Banjalučanin otkrio izbornu prevaru!

Banjalučanin Darko Marković nije ni slutio da će biti svjedok izborne prevare kada je danas došao da glasa na svom biračkom mjestu u Osnovnoj školi "Georgij Stojkov Rakovski" u Banjaluci.
Naime, kada ga je član biračkog odbora identifikovao na osnovu ličnog dokumenta i dao mu da se potpiše, primjetio je da je njegov sin Dejan već "glasao", iako se on trenutno nalazi u Njemačkoj gdje studira.
U evidenciji se neko uredno potpisao u ime njegovog sina kao da je glasao i to punim imenom i prezimenom, oponašajući potpis sa lične karte.
"Moj sin je Dejan Marković. Neko ga je identično potpisao i glasao, a on je u Njemačkoj na fakultetu i nije mogao doći da glasa", rekao je Darko Marković.
Zanimljivom je da je falsifikovani potpis Dejana Markovića u evidenciji upisan naopačke u odnosu na druge potpisnike, što upućuje da se u njegovo ime potpisao neko od članova biračkog odbora, vjerovatno u brzini.
Marković je prijavio ovu nepravilnost i upisano je da je u pitanju greška člana biračkog odbora Olje Savanović.
Ovo je samo jedna u nizu izbornih prevara i nepravilnosti koje su danas dokumentovane i zabilježene, a koje su proizvod manipulacija u biračkim odborima za koje se od ranije zna da su većim dijelom pod kontrolom vladajućih političkih partija u Republici Srpskoj.
Istinito

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?