RADOJIČIĆ UVRIJEDIO BANJALUČANE


"Igranje sa ljudskim emocijama porazilo je  Željku Cvijanović u Banjaluci" izjavio je gradonačelnik Igor Radojičić i time poručio Banjalučanima da nisu bili pri sebi kada su glasali na opštim izborima. 
Nastavljamo razotkrivati krivce koji su svojim neradom doprinijeli porazu Željke Cvijanović kao kandidata SNSD za predsjednika RS u Banjaluci.
Lista pripadnika SNSD, SP koji su svojim neradom ili težnji da obezbijede lični prolaz na opštim izborima zapostavili interese koalicije sve je duži. Goran Selak, predsjednik banjalučkog GO Socijalističke partije, Milan Milaković, potpredsjednik banjalučke Skupštine, i Darko Milošević, odbornik SP, koji bi bez korupcije bili na političkom smetlištu, potpuno su izdali koalicione kandidate SNSD-a za predsjednika RS Željku Cvijanović  i člana predsjedništva Milorada Dodika.


Goran Selak slagao Željku Cvijanović
Broj glasova ovog dvojca kao kandidata za narodne poslanike u pojedinim mjesnim zajednicama i broj glasova kandidata koalicije za predsjednika RS i člana predsjedništva potpuno je nesrazmjeran. Kandidati SP Goran Selak i Milan Milaković su primjer kako su koalicioni partneri radili samo za svoj prolazak u NSRS, pri tome potpuno zapostavlljajući obavezu rada za Željku Cvijanović i Milorada Dodika.

Rezultati sa biračkih mjesta Drakulić

Drakulić 1. rezultat za NSRS Gorana Selaka i Milana Milakovića


        Drakulić 1.  rezultati za predsjednika RS

 Drakulić 2.  rezultati  za NSRS Gorana Selaka i Milana Milakovića

   Drakulić 2.  rezultati za predsjednika RS
Drakulić 3. rezultati za NSRS  Gorana Selaka i Milana Milakovića
  
 Drakulić 4.  rezultati za predsjednika RS

Spisak "mangupa" u banjalučkom Gradskom odboru SNSD je podugačak, a glavni krivac je predsjednik GO SNSD Igor Radojičić. Potrčko i podanik Igora Radojičića u MZ Česma Miladin Miličević i njegov šef u ovom naselju su doživjeli potpuni poraz i poniženje. Česma je pokazala da se ne prodaje za šaku asfalta i nekoliko desetina bandera.



Česma 1. rezultati za predsjednika RS


Česma 2. rezultati za predsjednika RS

Česma 3. rezultati za predsjednika RS
Česma 1. rezultati za NSRS

 Česma 2. rezultat za NSRS partije SZP izjednačene sa SNSD
Zvanični rezultati sa biračkih mjesta govore da je SNSD i Igor Radojičić u Banjaluci doživio značajan pad u broju glasova! Lauš, Priječani, Starčevica, Borik, Lazarevo i veći dio Grada Banjaluka podržali su Mladena Ivanića i Vukotu Govedaricu sa 48-49 posto glasova!

Igor Radojičić treba da podnese ostavku i ode sa čela predsjednika GO Banjaluka, njegova koruptivna i sujetna politika je probudila Banjaluku da svoj glas da kandidatima opozicije. Lakrdijaš, komedijaš i politički šarlatan Igor Radojičić svoj poraz vješto skriva pri tome neće da prizna da je pola Banjaluke svoj glas dalo kandidatima opozicije.








Glas Naroda 

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?