RADOJIČIĆ SUSPENDOVAO LUKAČEVOG KUMA!

Trpeljivost na nivou
Obračun struja u banjalučkom SNSD-u došao je do vrhunca, a rasplet se očekuje poslije opštih izbora u oktobru mjesecu. Misterija koga je prije nekoliko dana iz Komunalne policije Igor Radojičić suspendovao je rješena. Na meti sujetnog i narcisoidnog banjalučkog gradonačelnika se našao Petar Miljić, zamjenik šefa Odjeljenja komunalne policije i kum ministra policije Dragana Lukača.

Radojičić je u obrazloženju rješenja o suspenziji naveo propuste u radu u vezi kontrole rada jedne minorne preduzetničke radnje, što je notorna laž. Istina je da Igor Radojičić koristi tragediju porodice Dragičević da se obraćuna sa Miloradom Dodikom i Draganom Lukačem.

Milenko Letić, načelnik Odjeljenja komunalne policije, i njegov zamjenik Petar Miljić su sastavili rješenje koje Igora Radojičića razotkrivaju u njegovoj misiji hodanja po opasnoj žici i tada su postali meta.
Postavljaju se pitanja zašto je Igor Radojičić Milenku Letiću prijetio i šta je sadržaj spornog rješenja koje je načelnik Milenko Letić već napisao Radojičiću? 
Igor Radojiić, gradonačelnik Banjaluke, "moralna" vertikala sa najvećom funkcionerskom platom u Republici Srpskoj od 6500KM, treba da objasni:
1. Zašto građevinska inspekcija nije zabranila gradnju objekta Eko toplane Banjaluka jer objekat nije imao građevinsku dozvolu, a znao je?
2. Zašto je dopustio da Eko toplana Banjaluka truje građane Starčevice jer su filteri izgorjeli a ekološka inspekcija nije reagovala, a znao je?
3. Zašto se u Centru grada- Rupa na mjestu pored kojeg ga vozač svaki dan vozi gradi novi objekat bez građevinske dozvole?
4. Zašto je Đoki Ekvatoru Davidoviću-  dozvolio da gradi objekat na kojem su smrtno stradali radnici, bez građevinske dozvole?

Na lokaciji banjalučke RUP-e trenutno je na snazi Regulcioni plan koj predviđa izgradnju   "City mall"-u na tri sprata  što tajkunu N.L. nije odgovaralo ali se za njega našlo spasonosno rješenje jer je on veoma blizak sa gradonačelnikom Igorom Radojičićem i Srđanom Amidžićem, zamjenikom gradonačelnika.

Regulacioni plan predviđa  "City mall"-u na tri sprata 

Skuština grada Banja Luka, na prijedlog Igora Radojičića usvojila Nacrt Regulacionog plana dijela centralnog gradskog područja. Nacrt ovog plana definiše budući izgled zemljišta na najatraktivnijoj poziciji u gradu, na potezu od stare autobuske stanice do sjedišta Puteva RS, odnosno, od Aleje Svetog Save do Kastela. Naravno dokument je usvojen u formi Nacrta i nema osnov za izdavanje građevinske dozvole za novi objekat koji je predviđen na lokaciji sadašnje RUPE, ali to Igora Radojičića ne zanima!

Novi bjekat se gradi bez građevinske dozvole i usvojenog Reg-plana

Objekat u Centru grade bez građevinske dozvole, a Igor Radojičić okreće glavu
Regulacioni plan usvojen u formi Nacrta i nema uslova za građevinsku dozvolu

Igor Radojičić i Srđan Amidžić pokrivaju ovu nezakonitu radnju i drže građevinsku inspekciju podalje od ove lokacije jer naprosto njihov miljenik tajkunu N.L. može graditi i bez građevinske dozvole, ali je sporan "kiosk", što  brutalno vrijeđa inteligenciju građana.

Svojim postupcima nerazdvojni dvojac ponovo je pokazao da nije dostojan ovog grada, te da su i ovog puta izdali građane. Vrše ekocid, razaraju floru i faunu grada ne poznavajući osjećaj sramote! 
Spasite građane i suspendujte sami sebe.


Glas Naroda
  



Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?