23 HILJADE ZA AVIOKARTE!




Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, nikako u svojoj glavi da prelomi da je već dvije godine lokalni političar čiji je osnovni zadatak rješavanje potreba građana koji su ga izabrali, a nikako visoka politika na nivou ambasada. Tajna putovanja znana samo ličnim vozačima daje posebnu dozu mističnosti jednog lokalnog političara ranga gradonačelnika Banjaluke. Guliverova putovanja u zemlje koje su tradicionalno neprijateljski nastrojene prema srpskom narodu daje posebnu sliku o namjerama manjinskog Gulivera.Putovanja poslanika u NSRS i delegata u Parlamentu BiH stalna je tema za obračunavanje političkih elita, ali opšta je ocjena da službena međunarodna putovanja nisu dala nikakve rezultate i korist za građane. 

U Crnoj Gori učestali su napadi na Srpsku pravoslavnu crkvu, sveštenstvo i njenu imovinu,  a vlast pribjegava disciplinovanju pravoslavnog naroda. Ovo je još jedno sredstvo pritiska režima koji očigledno pribjegava batini ne bi li disciplinovao većinski pravoslavni narod u Crnoj Gori!

Guliver od Banjaluke nikada se nije uputio na prostore svoje matice da posjeti srpski narod i Srpsku pravoslavnu crkvu, te upita kako žive! Da iskoristi svoj položaj i pozove na više tolerancije prema srpskom narodu u Crnoj Gori jer taj ponosni srpski narod mu je dao 50 hiljada glasova na lokalnim izborima 2016. godine u Banjaluci.

Da Igor Radojičić ima skrivene namjere pokazuje i nevjerovatan podatak da jedan lokalni političar ima namjeru da potroši 23 hiljade konvertibilnih maraka sa PDV na aviokarte za međunarodna putovanja, i mnogo više na hotele, ručkove i druge troškove.


Javna nabavka za aviokarte iznos 20 hiljada KM bez PDV-a
Aviokarte za međunarodna putovanja.
20 hiljada konvertibilnih maraka aviokarte za međunarodna putovanja


Sukob unutar SNSD-a odavno je počeo, ali odlučujuće bitke tek slijede. Igor Radojičić je bacio rukavicu u lice predsjedniku Miloradu Dodiku pojavljujući se u centralnoj informativnoj emisiji dnevnik BNTV-a. Savez nezavisnih socijaldemokrata Milorada Dodika totalnom cenzurom stvara utisak monolitnosti, čvrstine i potpunog jedinstva, ali istina je sasvim drugačija jer se unutrašnji problemi izvanredno prikrivaju. Prisustvo Igora Radojičića i Vukote Govedarice na jednom mjestu i to u studiju BNTV-a je poruka Miloradu Dodiku da Igor Radojičić može sarađivati i sa političkim protivnicima Milorada Dodika. Igor Radojičić mudro, ali uporno vrši unutarstranački ,,transfer moći" minimizirajući uticaj Zorana Tegeltije, Nebojše Radmanovića i Željke Cvijanović, stvarajući upravljački okvir na koji će ovaj trojac imati minoran uticaj.


Glas Naroda




Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?