PARAZITSKA POSLA POLITIČARA


Prenosimo pismo našeg čitaoca u potpunosti: 

"Sado- mazohistički karakter je primarna osobina direktnih i indirektnih saradnika, koalicionih partnera i ostalih intimusa Milorada Dodika i Saveza nezavisnih socijaldemokrata! U skladu sa tim, obilježava ih lična patnja, jedino što im je ostalo u tom trpljenju bola od glavnog Sadiste! Stalni osjećaj samosažaljenja tih jadnika koji traže da ih Sadista voli, prožet je sa svim ostalim anomalijama, od infaltilnosti do faličnosti!

U tom infektivnom staništu Dodikovog crijevnog trakta dominira uži krug saradnika, tzv. prvi ešalon koji su po cijenu vlasti i pljačke narodnog novca već mutirali u parazitski tip nematoda! Ovo je ujedno i kompetentan odgovor zbog čega u tom probavnom sistemu dominiraju Špirić, Cvijanović, Bogdanić..... Neki, uslovno rečeno mlađi kadrovi, kao Igor Radojičić, u svom izvlačenju iz istog su još zaglavljeni, ali i u tim okolnostima uzgajaju svoga crva , pantljičaru kao što je Zoran Talić i sl.

Ova opservacija je ujedno i najbolji odgovor zbog čega istinski, mladi i obrazovani kadar ne postoji u
SNSD-u! Na svom utopijskom političkom putu imaju sudar sa fosilnim izmetom koji se kao reciklirani materijal, čak i kroz Dodikove pore, vraća u analni areal!

Širi krug Dodikovih satelita čine tzv. „preletači i papci“ isluženi otpaci matičnih stranaka, pojedinačno ili u obliku i formi osnivanja podružnica SNSD- a pod drugim imenom! Zajednička osobina im je da su zbog agresivnog pljuvanja Dodikovog lika i nedjela dočekali da im on taj isti sekret servira na svoj rektum da ga počiste! Za veliku sreću se smatra okolnost da ne zaližu i Špirića koji je tu već užegli domaćin i ne prepušta tako lako te bonitete!

Kao lažovi prevarili su porodicu, prijatelje ( ako ih uopšte i imaju), poznanike, saradnike, matičnu stranku, građane, birače....... Napraviti selekciju i gradaciju po utrkivanju u dokazivanju novonastale lojalnosti nije teško! Zajednički imenilac im je kraj ozbiljne političke karijere i pojave uopšte! Zadovoljni sa mrvicama i oglodanim kostima i zbrinjavaju samo sebe, svjesni da kao jednoslojni toalet papir ne mogu biti višestruko upotrebljeni! Gorepomenuti Zoran Talić je autohtona vrsta političkog samouništenja, zajedno sa svojim dvočlanim cirkuskim udruženjem Poligraf!

Postavlja se logično pitanje kako Ognjen Tadić, osnivač svoje „narodnjačke“ partije sa trajanjem od jednog dana, te višestruki luzer na predsjedničkim izborima može biti kompetentan za nečiju podršku
u budućnosti? Izdati partiju koja mu je dala sve, čak u dva izborna ciklusa kandidature za najveću poziciju u Republici Srpskoj može samo istinski gubitnik! Borislav Bojić i Đorđo Krčmar, dvojac razotkrivenih blefera, osjetivši dekontaminaciju stranke od strane časnog i poštenog Govedarice, brzo
su kao „svježa krv“ inkubirali kod Pavića! Biološki sat im onemogućava da zaustave političku mumifikaciju koja ih je već zahvatila! Otcjepljenje Zlatka Maksimovića i osnivanje režimske filijale tzv. Uspješne Srpske je samo posljedica kompleksa niže vrijednosti jednog političkog marginalca! Lična frustracija usljed superiornosti Miće Mićića! Vaskrsli ratni metuzalemi i profiteri na čelu sa Momčilom Krajišnikom i Draganom Kalinićem, na tekovinama švercerskih, nikotinskih uspomena i dobre saradnje sa Dodikom, još uvijek sisaju narodnu krv! Primjer Slavka Dunjića sa nekom izvornom skalamerijom je primjer destrukcije kad za rezultat svog života „imaš sve, a nemaš ništa“! Vojin Mitrović je školski primjer kako se sve može kupiti i na narodnoj nesreći (čitaj poplavama) profitirati! Ostali niskobudžetni statisti kao što su Darko Banjac i Ilija Stevančević su uvreda za inteligenciju i tastaturu pri kucanju njihovih imena!
Drugo mjesto na kompenzaciji DNS a cijena izdaje .
Međutim, „šampion“ u parazitskom svijetu Milorada Dodika je definitivno Nenad Stevandić kao primjer naraštajima da diploma visoke stručne spreme ne vrijedi ništa ako ste kao čovjek ništa, narodnim jezikom rečeno! Osnivač, sad već nepostojeće stranke Ujedinjena Srpska, i prevarant bez presedana je za kratko vrijeme prodao i stare i nove partijske drugove! U trgovini sa Dodikom zbrinuo je lično sebe i nekoliko bližnjih, a sve ostale članove stranke izbrisao iz sjećanja i prije izlaska na izbore! Kao nosilac kompenzacione, tuđe liste i stranke za parlament BiH, tačnije SNSD- a, već je podlo iskoristio presingom prikupljeno članstvo u fiktivnoj, svojoj stranci! Lažov u funkciji jačanja svog ličnog pregovaračkog statusa! Svjestan da ima referencu poganog, nehumanog hohštaplera, tipa kojem ništa nije sveto, pa čak ni mladi životi, te da kao takav ne može ni prići cenzusu, napustio je svoj brod koji tone!
Dodikov trojanski konj nagrađen prvom kompenzacijom na listi SNSD-a, izdao je SDS a sada i svoje.
Naravno, važno je apostrofirati da Milorad Dodik ovu otpadničku grupaciju plaća narodnim novcem!
Isto, nije Milorad Dodik politički genijalac, pa da ima vještinu nekog upravljanja! Naprotiv, radi se o
komplementarnosti istog soja ljudi od ljigavog materijala!

Začuđujući je nedostatak lične inteligencije i opšte odsustvo percepcije da su se priklonili političkoj opciji koja je na odlasku, režimu na izdisaju i rasulu!

Činjenica da im je jedna neuravnotežena Željka Cvijanović sa svojim jezikom, bez potpore mozga i uz odsustvo bilo kakve pameti, kumovala sa imenom pod metaforom izrasline papkara, dovoljno govori da se radi o poltronima, varalicama i smutljivcima najniže pasmine!"

A.V.

Glas Naroda

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?