PRAVDA ZA DAVIDA !

PRAVDA ZA DAVIDA!


Banjalučani masovno izašli na Trg Krajine da traže istinu!

Banjalučani su masovno izašli na ulicu da traže pravdu za Davida Dragičevića, jer gotovo niko ne vjeruje u policijsku verziju po kojoj je sam upao u rijeku i utopio se.
18.00 Nakon što je tijelo 21-godišnjeg studenta Davida Dragičevića u subotu pronađeno na ušću Crkvene u Vrbas, a policija poslije obdukcije ustvrdila da je mladić sam pao u rijeku i utopio se, uslijedile su burne reakcije Banjalučana koji ne vjeruju da je u pitanju nesrećan slučaj.
Prijatelji pokojnog Davida organizovali su se preko Fejsbuka i pozvali Banjalučane da im se pridruže na Trgu krajine, gdje upravo pale svijeće i traže od nadležnih organa da rade svoj posao i otkriju pravu istinu o njegovoj smrti.
18.10 Više hiljada ljudi ćutke stoje na Trgu Krajine i pale svijeće. Za sada se niko nije obratio okupljenima!
1. Zašto šuti gradonačelnik Igor Radojičić? Mladi život se tragično ugasio, roditelji,prijatelji i građani nisu zadovoljini brzopletom istragom punom rupa i nelogičnosti. Po prvi put u vladavini gradonačelnika Igora Radojičića se okupilo nekoliko hiljada građana Banjaluke koji traže odgovore!Ko je pretukao Davida Dragičevića i pod kojim okolnostima je stradao mladić koji je upozoravao da mu se može dogoditi najgore.


2. Zašto se gradonačelnik Igor Radojičić nije obratio javnosti već se krije u zidinama Bana Milosavljevića?
3. Zašto šuti predsjednik Skupštine grada Zoran Talić? Nekada se zaklinjao u mlade i tražio uključivanje mladih u donošenje odluka koje su vezane za društvo, a danas?
Banjaluka već duži vremenski period nije bezbjedonosno siguran grad za življenje! Mnogo je neriješenih ubistva i prikrivanja vinovnika saobraćajnih nezgoda koje su završile stradanjem nedužnih građana, a rezultata nema. Zašto sinovi, braća i kumovi nedodirljivih političkih figura ne odgovaraju za svoja zlodjela?

Glas Naroda.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?