MASKE SU PALE, ISTINA JE IZAŠLA NA VIDJELO!


Danas i juče stara Toplana a.d. potpalila je sve kotlove na mazut i spasila gradonačelnika Igora Radojičića ostvake!

“Ne pada snijeg da pokrije brijeg, već da svaka zvijer pokaže trag.”

Sve su maske danas pale! Banja Luka okovana snijegom, a vanjske temperature su se spustile ispod nule. Ekstremni uslovi isporuke toplotne energije polako ali sigurno pokazuju svu apsurdnost projekta EKO-TOPLANE Banja Luka. Sada se pokazuju svi razlozi zbog kojeg se danima upozoravala javnost da je projekat EKO-TOPLANE Banja Luka u stvari prevara vijeka.
Danas kotlovi na mazut stare Toplane a.d.  isporučuju 55 MW toplotne energije, reonske kotlovnice na drvnu sječku 16 MW, a EKO-TOPLANA sama samo 26 MW. Od ukupnih 97 MW nova EKO-TOPLANA učestvuje samo sa 26,8 % toplotne energije i potvrđuje da nema snage da grije Grad.
Igor Radojičić i Srđan Amidžić su potrošili 17 miliona maraka gradskog novca za projekat EKO-TOPLANE, koji danas na temperaturi minus 7 stepeni koristi sve kotlove na mazut stare Toplane a.d.  kao i dve reonske kotlovnice takođe stare Toplane a.d. Banja Luka ukupnog kapaciteta 71 MW, negirajući potpisani ugovor koji je predvidio samo jedan kotao na mazut. Sasvim je čudno da o prevari vijeka u režiji gradonačelnika Igora Radojičića, predsjednika GO SNSD-a Banja Luka, nezainteresovano reaguje i banjalučka opozicija. 
Danas se saopštenjem oglasila Partija ,,Sloboda":

Partija „Sloboda“: Eko Toplana ne može da grije grad!

Nova Eko Toplana ne može samostalno da grije grad, a obećanja i lažna uvjeravanja neće zagrijati hladne radijatore na minus 20 koliko nas čeka ovih dana. Bez stare Toplane nema toplih radijatora, a naša gradska vlast se svojski trudi da nas uvjeri da je mazut prošlost.

Činjenice govore sljedeće:

-          Danas kotlovi na mazut isporučuju 55 MW toplotne energije, reonske kotlovnice na drvnu sječku 16 MW, a EKO-TOPLANA sama samo 26 MW.
-          Od ukupnih 97 MW nova EKO-TOPLANA učestvuje samo sa 26,8 % toplotne energije -  toj Toplani je povjereno kompletno grijanje grada.

Stara Toplana još uvijek drži radijatore makar poluhladne kako ih ne bi ledenice okovale. Ta stara Toplana za koju govore da je klinički mrtva, koju šalju na groblje gradskih preduzeća, čije radnike šalju na ulicu može uključiti pun kapacitet i grad grijati na zadovoljavajućem nivou kada bi odgovorni mislili na potrebe građana. Ti radnici griju grad, a ne EKO-TOPLANA. Pitamo se za čiji račun danas rade ti radnici, da bi sutra bili proglašeni viškom. Laž je da je EKO-TOPLANA preuzela grijanje sa tih svojih bijednih 26 MW. Pozivaju se nadležni na čelu sa gradonačelnikom da se prestanu skrivati iza priča o naftnim lobijima i kažu  istinu o gradskom grijanju!


Glas Naroda

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?