POD PRIJETNJOM SMIJENILI STRICA!


"Gradsko groblje" Banjaluka potresa afera za aferom, a najviše ispaštaju radnici koji su kolateralna šteta obračuna unutar porodice Milaković i Selak! Narodni poslanik Nedeljko Milaković smijenjen je sa funkcije direktora "Gradskog groblja" Banjaluka, a za njegovog nasljednika nezakonito je imenovan Željko Grbić, pomoćnik direktora KPZ Tunjice. Upravo je ta činjenica važna za najbrutalniji obračun unutar porodica Milaković i Selak. Milan Milaković, potpredsjednik Skupštine grada Banjaluka, i Goran Selak, direktor KPZ Tunjice i predsjednik banjalučkog GO Socijalističke partije, manirom batinaša, kolumbijske mafije i Zemunskog klana u gradsko preduzeće "Gradsko groblje" Banjaluka uputili su sumnjiva naoružana lica koja rade u KPZ Tunjice da pod prijetnjom i demonstracijom sile nezakonito smijene direktora Nedeljka Milakovića.

Izvor iz "Gradskog groblja tvrdi da su sumnjiva naoružana lica koje je poslao Goran Selak, direktor KPZ Tunjice ušla u preduzeće zajedno sa Željkom Grbićem, pomoćnikom direktora banjalučkog KPZ Tunjice, i pod prijetnjom zahtijevali da direktor Nedeljko Milaković preda dužnost i pečat. Plan nasilnog smjenjivanja direktora "Gradskog groblja" Banjaluka, Nedeljka Milakovića sproveden je uz saglasnost gradonačelnika Igora Radojičića.
Izvor iz Socijalističke partije tvrdi da je upravo narodni poslanik Nedeljko Milaković zaslužan za političko napredovanje Željka Grbića koji je na funkciju pomoćnika direktora banjalučkog KPZ Tunjice došao upravo njegovom zaslugom.

Željko Grbić na čelu Gradskog groblja uz asistiranje batinaša.
Željko Grbić nezakonito, nasilno i manirom mafije dolazi na mjesto vršioca dužnosti gradskog preduzeća "Gradsko groblje" Banjaluka, ali do danas nije upisan u sudske akte kao lice ovlašteno za zastupanje preduzeća "Gradsko groblje", što najviše štete nanosi radnicima ovog preduzeća koji ne mogu ostvarivati prava po osnovu radnog odnosa.
Prema dostupnim  informacijama ovaj nezakoniti porodični puč u "Gradskom groblju" Banjaluka dobio je sudski epilog, a ovo nasilno i mafijaško smjenjivanje Nedeljka Milakovića dodatno je bacilo ljagu na porodicu Milaković. Bahato ponašanje Milana Milakovića osuđuje većina njegovog okruženja a posebno otac Novo Milaković koji je uputio posljednje upozorenje bahatom sinu Milanu Milakoviću. O ovome uskoro!

Glas Naroda




Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?