MILAKOVIĆ FINGIRAO SAOBRAĆAJKU!

Dragan Milaković  i Milan Milaković
Pijan izazvao nesreću, a drugi preuzeo odgovornost!
Posljednjih mjeseci crne hronike su preplavljene vijestima o pješacima stradalim u saobraćajnim nezgodama, ali i vozačima koji su nakon tih nesreća pobjegli s mjesta nezgode. Međutim, oni koji učestvuju u saobraćajnoj nezgodi i pobjegnu, to urade zbog straha od odgovornosti, to jest da izbjegnu krivičnu odgovornost, kaznu i sankcije koje slijede nakon učinjenog djela. Često se događa da vozač pobjegne ili se vozač koji je skrivio saobraćajnu nezgodu zamjeni sa drugim vozačem, zbog svojih prethodnih krvičnih radnji ili je vozio u alkoholisanom stanju, da bi prikrio i taj otežavajući element. Godinu dana nakon pogibije 20-godišnjeg Banjalučanina Nikole Đurovića njegovi roditelji Darko Đurović i Aleksandra  izrazili su otvoreno sumnju u zvaničnu verziju stravične nesreće koja se dogodila 21. augusta 2011., tvrdeći da je smrt njihovog sina skrivio jedan visokopozicionirani funkcioner RS-a, a ne Nenad Radinković. Cijeli je slučaj, prema istim glasinama, zataškan u samom vrhu MUP-a Republike Srpske.
Zataškavanja saobraćajnih nezgoda s posljedicama koje su se dogodile pod sumnjivim okolnostima ili su ih skrivila zvučna imena iz tajkunskog ili političkog miljea dobija razmjere epidemije. Na ovo krivično djelo odlučuju se i lokalni političari koji su moralne nakaze kojima ništa nije sveto.
Više izvora tvrdi da postoje osnovane sumnje da je  Milan Milaković, potpredsjednik Skupštine grada Banjaluka, počinio krivično djelo tako što je pristao da fingira saobraćajnu nezgodu u Karađorđevoj ulici u neposrednoj blizini kaffe bara "KINGS" koju je skrivio njegov pijani brat Dragan Milaković.

Mjesto saobraćajne nezgode.

Dragan Milaković, brat potpredsjednika Skupštine grada Banjaluka, prije nekoliko mjeseci upravljajući putničkim vozilom u alkoholisanom stanju izazvao je saobraćajnu nezgodu koja se dogodila u banjalučkom naselju Lauš u neposrednoj blizini kaffe bara "KINGS".
Pokazalo se da je stvarni vozač Dragan Milaković, prije dolaska policajaca, pozvao brata Milana Milakovića da preuzme odgovornost za saobraćajnu nezgodu, a sve kako bi izbjegao odgovornost zbog vožnje pod dejstvom alkohola i nastanka saobraćajne nezgode s posljedicama!  
Na licu mjesta prije uviđaja policije pojavljuje se Milan Milaković, potpredsjednik Skupštine grada Banjaluka, koji odlučuje da fingira vozača koji je upravljao vozilom i skrivio saobraćajnu nezgodu. Milan Milaković daje policiji lažnu izjavu da je upravo on upravljao putničkim vozilom koje je učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi a ne njegov brat Dragan Milaković koji je u alkoholisanom stanju skrivio saobraćajku. Dragan Milaković je i prije saobraćajne nezgode više puta upravljao vozilom pod dejstvom alkohola i ima izražene nagone da konzumira alkohol, tvrdi stanovnik banjalučkog naselja Lauš i rođak porodice Milaković!  Milan Milaković i Goran Selak su manirom batinaša i primitivnih ameba u preduzeće Gradsko groblje Banjaluka uputili sumnjive osobe iz KPZ Tunjice pod oružjem kako bi izvršili puč i nelegalno preuzeli direktorsku fotelju od njihovog rođaka Nedeljka Milakovića, narodnog poslanika. Bahato ponašanje Milana Milakovića osuđuje većina njegovog okruženja a posebno otac Novo Milaković koji je uputio posljednje upozorenje bahatom sinu Milanu Milakoviću. 

Milan Milaković poslije ovih nezakonitih radnji odmah bi morao podnijeti ostavku na mjesto potpredsjednika Skupštine grada Banjaluka i odustati od kandidature za narodnog poslanika kojem stremi na oktobarskim opštim izborima. "Zaklinjem se da ću poštovati zakon,Ustav RS i BiH", izreče Milan Milaković prilikom preuzimanja dužnosti u banjalučkom parlametu a samo godinu dana poslije zakletvu prekrši fingiranjem saobraćajne nezgode.

Ni zakletva mu nije sveta.

 Glas Naroda

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?