PET MINUTA TOTALNOG IGNORISANJA!



Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik pokrenuo je radikalno ignorisanje predsjednika GO SNSD-a Igora Radojičića. Milorad Dodik koristi "pravilo leđa" u obračunu sa neposlušnim gradonačelnikom Radojičićem. Ponašanja čiji je cilj ignorisanje neke osobe nazivaju se jednim imenom "pravilo leđa"! Stručnjaci verbalne i neverbalne komunikacije tvrde da  je ignorisanje profesionalno oružje svakog inteligentnog čovjeka za eliminaciju protivnika ili gluposti oko sebe. To podrazumjeva, da će nakon toga, izbiti sukob. Pravilo leđa podrazumijeva akcije kao što su napuštanje razgovora sa protivnikom, ne uzimajući u obzir šta nam je rekao ili se pretvarajući da ne slušamo. Milorad Dodik koristeći ovo pravilo se udaljava  i ignoriše prisustvo Igora Radojičića u cilju uklanjanja ili stvaranja takve osobe nevidljivom. Milorad Dodik zna da je ignorisanje majka svih osveta i time pobjeđuje spletkaroše, fer-igra ne postoji i postaje misaona imenica, a gaženje preko svih do cilja, potreba.  
“Kada čovjeka neko ignoriše, on se zapita zašto. Uz to, ako je svjestan da je ovakvu reakciju potencirao svojom lošom namjerom, tada mu to neće dati mira. Stalno će se pitati šta onaj koji ga ignoriše misli, hoće li napraviti neki potez i kakav itd.”, objasnila je psiholog Elizabet Majer. 
Milorad Dodik  imao je  šou sa nebitnim bendom na Manjači. Pjevalo se, igralo, društvo su mu pravili polupismeni Save, Maće, Rankani i njihovi pioniri. Prava složna braća. Društvo im je pravio i stranački "kolega" Igor Radojičić, koji nije bio baš raspoložen kao što je to bio lider SNSD-a. Šator je bio pun, muzičarima i bendu je pala i napojnica, a bio je i poneki selfi sa još uvijek aktuelnim predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom. 
Dodikovo potpuno ignorisanje separatnog gradonačelnika Igora Radojičića bilo je toliko evidentno da je okruženje nekoliko puta pokušavalo topiti led, ali bezuspješno.
Pregledajte Dodikovih pet minuta totalnog ignorisanja separatnog Igora Radojičića!






Igor Radojičić je samo prolongirao ambiciju za istupanje iz stranke i cijepanje iste! Defanzivu u tom momentu naspram Milorada Dodika i poraz u tom secesionističkom pokušaju je amortizovao, po sebi afirmativnom izjavom o politici kao nečemu što nije za jedan dan! Donekle i logično, jer je do tada samo, na periferiji dešavanja, finansijski uživao tekovine politike! Smatrajući se kratkoročno poniženim, a u daljem političkom djelovanju protiv Dodika, pristupio je angažmanu koji u potpunosti odgovara njegovom kukavičkom i poganom karakteru, hinjski i maksimalno iza leđa! Prema dostupnim informacijama siva eminencija i čovjek iz sjene koji je desna ruka separatnog Igora Radojičića je Slaviša Sandić član predsjedništva banjalučkog SNSD-a koji sanja dan posrtanja i pada Milorada Dodika.
Stučnjaci neverbalne komunikacije koji su analizirali snimak tvrde da je izraženo radikalno ignorisanje Igora Radojičića od strane predsjednika SNSD-a Milorada Dodika te da se uskoro može očekivati sukob na relaciji Dodik-Radojičić. 


Ignorisanje je majka svih osveta, a ovako žestoki igrači pobjeđuju spletakroše!

Glas Naroda

Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?