ČAVIĆ GUBI DAH!


Dragan Čavić gubi dah. 

Narodni demokratski pokret i predsjednik Dragan Čavić nikako da pronađu formulu koja motiviše građane da svoj glas daju upravo ovoj političkoj partiji. Istupi Dragana Čavića predsjednika NDP-a na političkim skupovima su dosadni, monotoni, bezidejni i pomalo otrcani, a kandidati daleko od tog naziva. Funkcioneri ove partije su uljuljani ubjeđenjem da je NDP jednako Dragan Čavić koji u stvari polako ali sigurno gubi dah pritisnut zdravstvenim stanjem i dugogodišnjim političkim ratom za osvajanje vlasti. Čavićevo okruženje naviklo da im kompenzacije i fotelje zarađuje sam predsjednik Dragan Čavić dovelo je u probleme samog Čavića koji nema snage i političke motivacije koju je posjedovao. Unutarstranačka previranja i česti odlasci narodnih poslanika i odbornika iz ove partije dodatno su ovu stranku udaljili od ozbiljnog narodnog pokreta. Analitičari tvrde da je NDP i Dragan Čavić još u zoni koja ne osigurava prelazak cenzusa, posebno je kritično u izbornoj jedinici tri, u banjalučkoj regiji! 

Tribina u naselju Borik više kandidata nego građana.
Dragan Čavić, predsjednik NDP-a, svjestan je da je snaga njegove političke partije značajno umanjena i da se kampanja za opšte izbore mora privesti kraju bez dodatnih turbulencija, ali sve izvjesniji loš rezultat mora dovesti do radikalih rezova.
"Dragan Čavić je stvorio Demokratsku partiju a ujedinjenjem sa političkom partijom Krste Jandrića stvorio NDP. Oni su godinama partiju vodili shodno izreci " Bog je prvo sebi bradu stvorio pa onda drugima" što je dovelo do masovnog napuštanja mladih snaga iz ove partije", izjavljuje bivši član P.Đ.
Snaga Dragana Čavića i NDP-a u Banjaluci je značajno smanjena a razloge ovakvog stanja treba tražiti na vrhu piramide. Čavić i okruženje je dovelo partiju u stanje vegetiranja do nivoa dva do tri narodna poslanika i ništa više. Pokret nije podmlađen, a na sceni su politički metuzalemi koji toliko čvrsto brane fotelje da uništiše sve mlado i progresivno u političkoj partiji.

Dragan Čavić treba da pospremi svoju političku partiju, a Vladu RS treba da vodi neko mlađi!

Glas Naroda


Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?