ZORAN TALIĆ U KOALICIJI SA SNSD



Zoran Talić v.d predsjednika "Poligrafa" političke organizacije u pokušaju stvorene od strane frakcija SNSD-a i PDP-a, ovih dana je potpisao sporazum sa Igorom Radojičićem o podršci kandidatima SNSD-a, za najviše funkcije predsjednika Republike Srpske i za člana Predsjedništva iz reda srpskog naroda BiH. Na putu disidenta bez pokrića Zoran Talić, pokazao je u rekordnom vremenskom roku transformaciju od agresivca do podanika, poslušnika i potpunog političkog marginalca kojim upravlja politička lisica Igor Radojičić. Savremena nauka bi tu bila jasna, radi se o klasičnoj psihopatologiji, psihološkoj disciplini koja objašnjava sva ova odstupanja i kontradiktornosti. U praksi, radi se o običnom  „preletaču“, niskobudžetnom političaru za jednokratnu upotrebu, kako ga već i iza njegovih leđa karakterišu oni kojima je na ovakav način pristupio. Igor Radojičić, predsjednik banjalučkog GO SNSD-a, najveći je krivac za pad rejtinga njegovog SNSD-a i njega kao gradonačelnika Banjaluke. Rejting SNSD-a u posljednjih dva mjeseca u Banjaluci je u padu za vrtoglavih 10 posto, a Igor Radojičić na sve moguće načine pokušava da zaustavi dalji pad rejtinga SNSD-a u Banjaluci. Kupio je značajan dio medijske mašinerije, a potpuno je sumnjivo da kritički osvrt na vladanje gradonačelnika Igora Radojičića nema ni od strane medijskih kuća i blogera koji su tradicionalno okrenuti prema opoziciji. Zoran Talić, predsjednik Skupštine Grada Banjaluka umjesto da smisli nekoliko pametnih rečenica, koriguje se, prestroji, i u tom moralnom i svakom drugom posrtanju zaustavi pad, da sačuva bar malo identiteta, nastavlja sa vazalnim odnosom kao prijekom potrebom i nagonom da bude pod nečijom kontrolom. Zoran Talić Kvazimodo, zvonar-grbavac Radojičićeve sektaške vlasti u Banjaluci, toliko se utrkuje u dodvoravanju svojim gazdama da je od Skupštine grada napravio Radojičićev fekalni ćumez iz kojeg zaudara diktatura.

"Zoran Talić, krši sve demokratske norme parlamentarnog djelovanja, odbornicima se isključuje mikrofon i svaki kritički osvrt opozicije na kriminal i političku korupciju Igora Radojičića se zaustavlja. On je najgori predsjednik Skupštine grada u posljednjih 12 godina!",  tvrdi odbornik kojem je treći mandat u banjalučkom parlamentu.

Pozicija predsjednika Skupštine grada za koju se prodao je protokolarnog karaktera, na paritetu odbornika, te je pomnožio sam sebe i svoju ljudskost sa nulom. Status fikusa, odbornika koji samo sjedi ispred ostalih, samo pokazuje da je napravio stupidni politički suicid, u kojem je dao sve za ništa.






"Zoran Talić je lažov bez presedana! Prikladnija riječ ne postoji, ne može se naći  a i nema razloga za pristojniji vokabular! Slagao je sve što je mogao, od građana Banja Luke, do svojih prijatelja, partije! Osnivajući tzv. Politički građanski front-POLIGRAF, udruženje građana, stranku koja to nije, laže, vara i dalje! Više druge, jer je nesvestan sebe kao štetočine! Sa aspekta, gore navedene psihoanalize, u skraćenom nazivu te tvorevine dominira detektor laži, kao podsvjesni mehanizam, pokazatelj prirodnog stanja samog osnivača.
Zoran Talić je danas običan „trojanac“ u rukama Igora Radojičića! Tačnije, on to mora i biti, njegov potpuni klon, kopija, plagijat! Takav nije teško biti! Kriterijumi su tu niski, preduslove je pokazao! ! U toj niskosti, mora jedino još poraditi na edukaciji za ulogu Bruta, kako to već radi Radojičić u odnosu na svoga trenutnog Cezara,  naravno u političkom smislu! Zato su i pokrenuli ovo „nešto“ što nije ništa, pa ni stranka, da hinjski pipaju puls i reakciju ovdašnjeg i svog Imperatora. Izaći iz akademskog društva, a biti na koritu Igora Radojičića i  hraniti se iz njegovog okruženja je kazna nad kaznama, uvreda za inteligenciju!

Zoranu Taliću jedino ostaje da kao mantru ponavlja svojim novim poslodavcima: „Bijedan sam, jadan sam-volite me takvog! ’’ piše A.V.

Izdaja u najširem smislu predstavlja svaku zloupotrebu povjerenja, odnosno svjesno i potajno djelovanje na štetu osobe odnosno društvene grupe ili organizacije kojoj pripada ili prema kojoj postoji moralna ili zakonska obaveza, što pokazuje da Zoran Talić nije samo lažov, prodana duša, već i izdajnik!

Glas Naroda






Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?