Politički luzer Zoran Talić

Zoran Talić i Branko Blanuša visoki preletač


Izbor Veliše Malobabića na mjesto predsjednika gradskog Poligrafa Banja Luka, te involviranje bivših SDS-ovaca Željka Aleksića i Branka Blanuše u organe istog, pokazao je kako izgleda regrutovanje političkih mrtvaca u svrhu korisnih idiota! Za razliku od Zorana Talića koji je od afirmisanog političara došao do običnog marginalca, navedeni "funkcioneri" su novitet u obliku i formi da opšti propalitet može imati neku svrhu!
Malobabić, magacioner u firmi u vlasništvu bugarskog državljanina je zahvaljujući direktnim rodbinskim vezama sa recidivom hrvatskog krila KOS-a, a preko prnjavorske firme Standard,pozicioniran u Kabinet predsjednika skupštine grada Banja Luka.Tačnije, radi se o klasičnom zbrinjavanju neizraženog mladunčeta i rođaka sa sela u okviru paketa i aranžmana Zorana Talića u sumnjivom dilu sa Edinom Dačićem tzv. investitorom iz Švajcarske u manipulaciji sa imovinom grada Banja Luka.
Željko Aleksić , medicinski tehničar na banjalučkoj psihijatriji kao svoj najveći životni uspjeh može istaći da je zahvaljujući svojoj poltronskoj dispoziciji uspio prevariti čak i Nenada Stevandića, pa preko njegovih veza i dobiti lažnu diplomu u štampariji istih kod " rektora" Klincova! Trenutno zaposlen u UKC Banja Luka, na upravljanju medicinskim otpadom kao kompetentni SDS-ov otpadnik zadovoljava kriterijum šljama koji može pratiti Zorana Talića!
Branko Blanuša vrhunski preletač, dekan na ETF-u u Banja Luci je klasičan primjer čovjeka koji u pravom smislu te riječi gazi preko mrtvih da bi došao do političke afirmacije! Lažni govornik , fukara koja je na smrti mladića Davida Dragičevića pokazao da je reper za dno i sramotu čitavog obrazovnog sistema i personifikacija je ološa pod okriljem fiktivnog intelektualca!
Željko Aleksić, Branko Blanuša i Radomir Predojević

Radomir Predojević, koji je studentske dane "provodio" sa direktorom Obavještajno-bezbjedonosne agencije (OSA) BiH Osmanom Mehmedagićem i direktorom "Depota" Novom Grujićem, na UPS-u kod "rektora" Klincova. Prema optužbama PDP-a Radomir Predojević je bio ranije osumnjičen za niz malverizacija sa zemljištem i nekretninama.Predojeviću se na teret stavlja i nelegalna krađa srtuje koja se veže za njegovo preduzeće koje se bavilo proizvodnjom sokova, sa minimalnim utroškom struje. Naknadnom kontrolom se utvrdilo da je pomenuto preduzeće kralo struju.

U okolnostima kada je očigledno da ni Igoru Radojičiću više nije potrebna ovakva nakaradna skupina , neminovno je da će kolateral opet biti džep građana Banja Luke! Opcija pljačke je,izvjesno,jedini pamflet Poligrafa kao deponije goreg od najgoreg vonja na jednom mjestu!
Postavlja se logično pitanje šta je uopšte svrha formiranja ovakve političke improvizacije sa kompromitovanim i isluženim kadrovima?! Sa svojim portfoliom čak se i ne sakriva očigledna namjera za prevaru građana Banja Luke i Republike Srpske! Poligraf , rečeno kao politička partija koja to de facto nije je klasičan zbir onih koje niko neće, pa je izvjesno da im je jedini izvor finansiranja kroz malverzacije Zorana Talića sa budžetom i projektima grada Banja Luke!

Ovakve devijacije koalicionih partnera SNSD-a su u potpunoj suprotnosti sa politikom koju vodi gradinačelnik Igor Radojičić!

Pismo našeg čitaoca A.V.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?