GORAN SELAK ČISTI ĐOKIĆEVE KADROVE

Selakov udar na Petra Đokića i Dragana Lukača
Socijalistička partija se hvali talasom novih članova u Banjaluci, kažu da su ukupno primili 1.200 novih članova SP od ustoličenja novog predsjednika banjalučkog Gradskog odbora Socijalističke partije Gorana (Osnovca) Selaka. Sve je dobra medijska predstava za naivne i napaćene građane Banjaluke, izrežirane u marketinškoj agenciji "Aquarius". Rejting Socijalističke partije kao i  moćnog političkog partnera SNSD-a u Banjaluci značajno pada, te se očekuje da Socijalistička partija RS u Banjoj Luci, radi unutra stranačkog rata, između prvoboraca socijalista Đokićevih odanih saradnika i mafijaša okupljenih oko Gorana Selaka, doživi izborno razočarenje 2020.godine. Predsjednik banjalučkog Gradskog odbora Socijalističke partije Goran Selak reže granu na kojoj sjedi! Prema izvorima u Socijalističkoj partiji RS, sloga i partijska ljubav Gorana Selaka i Petra Đokića, predsjednika Socijalističke partije RS, je prošlost. Goran Selak želi pobjedu nad Petrom Đokićem i vodi agresivnu političku kampanju i diskreditaciju Đokića i njegovih pristalica.

Goran Selak ima podršku odbornika Skupštine grada Banjaluka, Darka Miloševića, inače zaposlenog u Kazneno-popravnom zavodu (KPZTunjice, i Čede Ševarike, sumnjivog sportskog radnika i čovjeka sa kupljenom diplomom, Željko Grbić, batinaš iz KPZ Tunjice  i Milana Milakovića, osobe sa dijagnozom tupo normalna za koga se pominje afera "ubistvo",  ljudi koji su više mafijaši i političari u pokušaju nego ozbiljne političke figure. Hendikep Gorana Selaka, predsjednika banjalučkog Gradskog odbora Socijalističke partije je nepremostiv, jer saradnici Petra Đokića dobro znaju na koji način se Selak dokopao svih titula i fotelja, te otvaranje rata sa Petrom Đokićem za Gorana Selaka znači i brutalan poraz na svim poljima.
Čedo Ševarika i Darko Milošević manuelci i batinaši Gorana Selaka.

Željko Grbić batinaš Gorana Selaka iz KPZ Tunjice.


"Dodik pokušava da smijeni Đokića sa pozicije predsjednika SP-a i na njegovo mjesto dovede Gorana Selaka; Međutim, Ivica Dačić, lider SPS-a, podržao je Đokića i zahtijevao je od Dodika da Selaka smijeni sa pozicije direktora KPZ Banjaluka. Uprkos tom zahtjevu, Dodik je nastavio da podržava Selaka, ali je i Dačić nastavio da daje punu podršku Đokiću.



Istovremeno mu je dao i zadatak da, u naredna dva mjeseca, smijeni Selaka sa pozicije predsjednika Gradskog odbora SP Banjaluka i da od Dodika ultimativno zahtijeva smjenu svog unutarstranačkog protivnika sa mjesta direktora KPZ Banjaluka.
Ma koliko Dodik djelovao samouvjereno, teško uzdrmani odnosi u vladajućoj koaliciji dodatno ga slabe, jer nije uspio da formira vlast u Sarajevu, a male su šanse da će mu to poći za rukom.
Unutar SNSD-a je, takođe, dosta nervoze, jer mnogi očekuju funkcije koje nikako da dođu, što je dodatni pritisak na Dodika", piše Slobodan Vasković. 
  
Goran Selak, predsjednik GO Socijalističke partije Banjaluka, dao je naredbu svojim batinašima u GO Socijalističke partije RS da se što prije moraju obračunati sa saradnicima Petra Đokića u GO Banja Luka.

Na udaru Selakovih batinaša u Gradskom odboru Socijalističke partije Banjaluka su: Radenko Komjenović, bivši predsjednik GO SP Banja Luka, Dragan Banjac, načelnik u Gradskoj upravi Banja Luka, Jelena Kurtinović, direktorica Centra za predškolsko vaspitanje Banja Luka, Živko Marjanac, potpredsjednik SP-a, kao i Slobodan Protić, predsjednik Izvršnog odbora Socijalističke partije (SP).


Radenko Komjenović,Dragan Banjac,Jelena Kurtinović,Živko Marjanac i Slobodan Protić na udaru Gorana Selaka


Selak želi i Lukačevu poziciju, ali za nju mora donijeti Đokićevu “glavu”!


"Mlađani Goran Selak, predsjednik Gradskog odbora SP-a Banjaluka, poslanik te partije u Narodnoj skupštini i direktor KPZ Banjaluka, dobio je obećanje od Milorada Dodika da će biti ministar unutrašnjih poslova RS umjesto Dragana Lukača, ukoliko sruši Petra Đokića.
Iza Đokića su na “crvenom putu” ostali brojni politički “leševi”, ali ni Selak, iako mlad, nije neiskusan. Selak se svojski trudi, nema šta, ali je, čini se, zaboravio na dvije “sitnice”; Prva i nije tako opasna, a glasi da je Dodiku “najlakše obećati”, jer ga ništa ne košta; Tako je Lukačevu poziciju, do sada, u nekoliko navrata, obećao i Siniši Kostreševiću i Milanu Joloviću, ali ni jedan ni drugi nisu ka tom mjestu napredovali ni milimetra. Bez milosti je “potrgao” rođenog ujaka Nedeljka Milakovića, nekadašnjeg najjačeg banjalučkog socijalistu i bivšeg direktora banjalučkog Novog groblja", piše Slobo Vasković.
Selak želi poziciju ministra unutrašnjih poslova toliko jako da već vježba sa sebi podređenima koji ga oslovljavaju sa “ministre”. Ipak, Selak pokazuje i snažne znakove nervoze kada mu se pominju ambicije, pa otpočinje iznenadne pretrese ćelija u KZ Banjaluka.  To i nije za kritiku, ali ne bi bilo loše pretresti i Selakovu kancelariju, biografiju, poslove KPZ-a - posebno nabavke.

Štošta bi se tu našlo. Malo šta zakonito.

Glas Naroda



Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?