STRANKA NENADA STEVANDIĆA PUCA PO ŠAVOVIMA!

 
Darko Kremenović i potpredsjednik NSRS Milan Petković

Nezvanične informacije govore da je u Ujedinjenoj Srpskoj došlo do unutrašnjih neslaganja, što je kulminiralo nakon što je za ministra u vladi RS imenovana Natalija Trivić na prijedlog šefa te stranke Nenada Stevandića.
Darko Kremenović, član Predsjedništva Ujedinjene Srpske (US) napustio je ovu stranku.
Sam Kremenović koji je i jedan od osnivača US u izjavi pojedinim medijima je rekao da su razlozi lični i profesionalne prirode.

"Po profesiji sam advokat, a ne političar i smatram da svako treba da radi ono što zna. Moji najbolji prijatelji su i dalje članovi US na čelu sa predsjednikom partije sa kojim sam i porodični prijatelj već 15 godina" rekao je Kremenović dodajući da je podršku US dao kad je to bilo najpotrebnije.

Nezvanične informacije govore da je u Ujedinjenoj Srpskoj došlo do unutrašnjih neslaganja, što je kulminiralo nakon što je za ministra u vladi RS imenovana Natalija Trivić na prijedlog šefa te stranke Nenada Stevandića.
Šta zbližava Nenada Stevandića i Nataliju Trivić?

Takođe, prema tim informacijama, nezadovoljstvo u toj stranci kulminira, pa se nagovještava i da će još dva poslanika istupiti iz te stranke.


Kremenović je nedavno postavljen za savjetnika potpredsjednika NSRS Milana Petkovića (US), koji je, prema tim izvorma, takođe na izlaznim vratima te stranke i da su na korak da budući angažman nastave u DNS-u Marka Pavića tvrdi bn tv.
Glas Naroda je prije izbora pisao o nerpeljivostima u stranci koju vodi Nenad Stevandić

RASPAD STRANKE ZBOG SNSD-ove KOMPENZACIJE!

8.9.2018
Projekat Nenad Stevandić i formiranje političke partije koja će unijeti pometnju u političkom životu Republike Srpske bliži se kraju. Prvo mjesto kompenzacione liste SNSD-a potpuno je razotkrio zadatak takozvanog lidera, takozvane političke partije Ujedinjene Srpske. Kada se predsjednik jedne političke partije nađe na čelu  kompenzacione liste druge političke partije tada je politički mrtvac ili predsjednik te političke partije ili njegova matična politička partija. Iako je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik naišao na jak otpor unutar samog SNSD-a ipak je takozvanom predsjedniku Ujedinjene Srpske poklonio prvu poziciju na kompenzacionoj listi SNSD-a. Nenad Stevandić je dokazao da mu nije strano da ostavi i matičnu stranku i svoje članove na cjedilu i potpunom debaklu na predstojećim opštim izborima. Sve relevantne ankete SNSD-a i SDS-a pokazuju da je takozvana politička partija koju vodi Nenad Stevandić daleko ispod cenzusa i da će mu prva kompenzacija na listi druge političke partije donijeti mandat u PDPS-u ali će uništiti i ono malo glasača. Članstvo Ujedinjene Srpske je u rasulu, početna euforija je nestala, a mnogi više nisu sigurni da je prelazak cenzusa zagarantovan što ističe izvor iz Ujedinjene Srpske. Struje su počele da cijepaju i ono malo glasača koji su ucjenjeni dobijenim poslom u institucijama RS.

Ujedinjena Srpska iako minorna politička partija unutar sebe je dobila tri struje koje pokušavaju da uzmu ono malo što je ostalo od pazara sa Miloradom Dodikom. Sa jedne strane postoji potpredsjednica stranke Natalija Trivić, koja ima popriličnu, i za mnoge čak neshvatljivu podršku Nenada Stevandića i koja je do sada obezbijedila jake pozicije kumi i sestri, bez obzira što je sestra Irena Joldžić za direktora Centra za socijalni rad imenovana iz SNSD-ove kvote.

Nenad Stevandić je veoma blizak sa potpredsjednicom Natalijom Trivić,koju je prvo počastio pozicijom Savjetnika u ministarstvu koje vodi Zlatan Klokić, a zatim načelnicom u Gradskoj upravi Banjaluka. Za Nataliju Trivić se vežu mnoge zloupotrebe koje je radila na poziciji direktora marketinga na RTRS-u i izvlačenja novca prikupljenog od marketinga u privatne džepove. Savjesni radnici na RTRS-u su je tada zvali Nata pola-pola misleći pola sebi pola RTRS-u.

"Natalija Trivić u Banjaluci posjeduje nekoliko stanova, garaža, kuću i živi   izrazito rastrošnim životom", kaže izvor iz US.

 Stan i garaža u ulici Krajiških brigada

Garaža u ulici Krajiških brigada
             
Kuća, stan i garaža u ulici Krajiških brigada nije dovoljna kontroverznoj potpredsjednici Ujedinjene Srpske Nataliji Trivić već je kupila i stan u ulici Prvog krajiškog korpusa u neposrednoj blizini Narodne skupštine Republike Srpske.
Prvog krajiškog korpusa novi stan
Druge dvije struje vode Darko Kremenović kontroverzni advokat za koga se vežu mnoge sumnjive  radnje u sudskim procesima, kum i savjetnik Nenada Stevandića, i Slavko Dunjić, doktor iz Gradiške koji je otuđeni krak ove političke partije, koji je u više navrata vodio sastanke i sa Vukotom Govedaricom predsjednikom SDS-a.

Kremenović gubi bitku od Natalije Trivić jer teatralni Milan Petković pik na koji igra Kremenović prema relevantnim anketama ne može preći cenzus. Natalija Trivić je svjesna da prolazak Petkovića znači kraj njenog uticaja na kadroviranje unutar Stevandićeve političke stranke. Natalija Trivić je kadar SNSD-a na posudbi u Ujedinjenoj Srpskoj i njen povratak u staro jato se može očekivati veoma brzo ako ipak izgubi trku sa teatralnim Milanom Petkovićem-Darkom Kremenovićem.




Projekat Nenad Stevandić se završio onog momenta kada je kao predsjednik matične političke partije došao na prvo mjesto kompenzacione liste druge političke partije SNSD-a. 


Nenad Stevandić i njegova takozvana partija postala je politički teret Milorada Dodika predsjednika SNSD-a te je odlučeno da se Stevandić skloni sa političkog djelovanja u Republici Srpskoj i da srbuje u Sarajevu.
Dobro obavješteni izvori iz MUP RS tvrde da Darko Kremenović sada već bivši osnivač Ujedinjene Srpske nije čovjek bez mrlja u životu.

Tako smo pisali:


Prema nepotvrđenim informacijama i informacijama iz više izvora, za kuma i savjetnika Nenada Stevandića, Darka Kremenovića osnovano se sumnja da je pretukao suprugu Marinu Kremenović. Nakon navodnog počinjenja krivičnog djela nasilja u porodici na lice mjesta izašli su pripadnici MUP RS i sačinili zapisnik. Prema dostupnim informacijama, ovaj događaj je sakriven od javnosti ali kako izvor Glasa Naroda tvrdi postoje slike mjesta događaja koje neoborivo pokazuju nastanak krivičnog djela nasilja u porodici. Darko Kremenović koji je kum i savjetnik Nenada Stevandića je u panici jer je u javnost procurila vijest o osnovanoj sumnji o počinjenom krivičnom djelu nasilja u porodici i postojanju slika događaja. Glas Naroda poziva pripadnike MUP RS da se saopštenjem za javnost oglasi da li je pomenuti događaj evidentiran i postoji li zapisnik sa mjesta događaja, koji će javnosti dati istinite i tačne informacije.


Sramno ne reagovanje advokatske komore RS.


Glas Naroda

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?