200 KROKODILA A BARA MALA!




Čubrilovićeva nova stranka za nastavak ličnog bogaćenja!

Danas je u banjalučkom hotelu Bosna održano okupljanje navodnih 200 članova DNS-a iz Banjaluke koji su nezadovoljni odlukama Predsjedništva i zvaničnim stavovima ove stranke. 
Iako Čubrilović tvrdi da ima  podršku 80% Gradskog odbora, činjenično stanje je potpuno drugačije. Kako saznaje Insajder iz izvora bliskih Čubrilovićevoj grupi, manje od 30% prisutnih na ovom okupljanju su bili članovi DNS-a, dok su ostalo bili rodbina, prijatelji, komšije i kumovi  Nedeljka Čubrilovića i njemu bliskih ljudi, koji nisu prezali da ucjenjuju ljude da će ostati bez posla ukoliko se ne pojave na ovom skupu. 
Čubrilović i njegovi saradnici su toliko grozničavo htjeli da prikažu da imaju veliku podršku u Banjaluci, pa su organizovali prevoz i za ljude iz Čelinca, Kotor Varoši, Teslića, Stanara i drugih mjesta, te su i oni ubrojani u "200 banjalučkih članova DNS" , koji bi, navodno, da napuste stranku.
Među tih 200 bio je i Simo Stjepanović,  direktor firme "NIS promet" d.o.o. iz Banjaluke, inače kum Nedeljka Čubrilovića. Firma, na čijem čelu je zvanično Stjepanović, a stvarni vlasnik je upravo Čubrilović, ovih dana je u žiži javnosti zbog milionske pljačke građana Srpske. 


Naime, firma "NIS promet" je 2008. godine za samo 218.000 KM kupila hotel u Ljubinju od preduzeća u stečaju „AD Ugostiteljstvo“, ali je za 10 godina uložila manje od 10 000 KM, a onda je ove jeseni  prodala Vladi RS devastirani hotel za tri miliona maraka. S obzirom da se za tri miliona može bez problema sagraditi nova zgrada,  može se osnovano pretpostaviti da je prodaja hotela u Ljubinju za toliki novac rezultat  Čubrilovićevih veza, kontakata ali i ucjena u Vladi.



"To ni izbliza nije jedina afera u koju je upletena firma Čubrilovićevog kuma. "NIS promet" trenutno gradi benzinsku pumpu na ulazu u Banjaluku, koja se nalazi na samo 250 metara udaljenosti od već postojeće "Nešković" pumpe, iako je zakonom propisana udaljenost između dvije benzinske stanice minimalno 500 metara. Ali, kao i sa hotelom u Ljubinju,  i ovdje je Čubrilović izvršio pritisak na nadležne organe kako bi omogućio svom kumu, odnosno sebi, nesmetan rad uprkos kršenju zakona i otvaranje druge benzinske pumpe u Banjaluci. Čubrilovićeva grčevita borba za uticaj i mogućnosti vršenja pritisaka na vlasti radi nastavka enormnog bogaćenja,  ogleda se i u aktuelnom procesu osnivanja nove partije. Ljudi koje je okupio oko sebe, poput Anke Šmitran, Damira Ćopića, Borana Bosančića samo su figure koje daju privid slijepog praćenja navodno izvorne politike DNS, a zapravo su samo paravan jedine stvarne ideologije ove partije u nastanku - daljeg Čubrilovićevog bogaćenja.", piše Insajder.in
Izvor iz vrha SNSD-a tvrdi da će grupacija okupljena oko Nedeljka Čubrilovića  participirati u izvršnoj vlasti u skladu sa brojem poslanika, ali da će Čubrilovićeva pozicija predsjednika Skupštine Republike Srpske udaljiti ovu frakciju iz Vlade Republike Srpske.
Nedeljko Čubrilović i Boran Bosančić uz pomoć sumnjivih tajkuna i medijskim manipulacijama žele stvoriti lažnu sliku o masovnoj podršci članova DNS-a, što je notorna laž. Čubrilović i Bosančić nisu prisutnim simpatizerima objasnili da je puno krokodila, a bara mala i da će mnogi kadrovi ostati bez fotelje, tvrdi bivši član DNS-a.



Damir Ćopić, Radmila Kocić, Milenko Vučeta i Boran Bosančić. Radi fotelja uništili banjalučki DNS.
Glas Naroda

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?