IGOR RADOJIČIĆ UDARA NA MARINKA UMIČEVIĆA!




Igor Radojičić iskoristio je nesmotrenu izjavu Marinka Umičevića, odbornika SNSD-a, senatora i savjetnika Milorada Dodika, da ga medijski sahrani jer je on jedini javno u SNSD-u govorio o propustima u kampanji Igora Radojičića. Marinka Umičevića su orkestrirano napali mediji koje obilato finansira Igor Radojičić, ali i Sindikat uprave Republike Srpske u čijem rukovodstvu su sindikatlije iz Gradske uprave Banja Luka.

Iz Sindikata uprave Republike Srpske su poslali pismo predsjednici Srpske, u kome od nadlažnih institucija traže da Umičević bude uklonjen iz Senata Republika Srpske i sa mjesta savjetnika predsjednika Srpske, što je maslo Igora Radojičića, tvrdi izvor iz SNSD-a.
Marinko Umićević je svoje nezadovoljstvo radom Gradskog odbora SNSD-a, prije par dana prenio samom Igoru Radojičiću a razgovor nije bio prijatan za gradonačelnika. Marinko Umičević, Momčilo Antonić i drugi otvoreno kritikuju loš rad predsjednika Gradskog odbora SNSD-a i gradonačelnika Igora Radojičića. Radojičićeva medijska piramida samo je čekala nesmotrenu izjavu odbornika Marinka Umičevića da krenu sa udarom i osudama odbornika koji imaju izbornu bazu i veliku podršku građana Banjaluke.

Kampanja koju je vodio Igor Radojičić nije rezultirala izbornom uspjehu SNSD-ovog kandidata za predsjednika Republike Srpske, Željke Cvijanović i kandidata za srpskog člana Predsjedništva, Milorada Dodika. Danas je potpuno jasno da je banjalučki SNSD, kojeg još kratko vodi Igor Radojičić, u velikim problemima ali se glavni krivac grčevito bori da uvjeri vrh SNSD-a da je krivac neko drugi. Blaćenje Marinka Umičevića, savjetnika predsjednika Milorada Dodika, pokazuje da odlazećem rukovodstvu Gradskog odbora SNSD-a smetaju oni koji su bliski saradnici predsjedniku Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović.

Rezultati izbora u Banjaluci izazvali su otvoreno nezadovoljstvo pojedinih članova i kandidata Saveza nezavisnih socijal-demokrata banjalučkim rukovodstvom GO SNSD-a.
Marinko Umičević, odbornik SNSD-a, savjetnik Milorada Dodika i kandidat SNSD za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, otvoreno je napisao da je razočaran svojim, ali i izbornim rezultatom kandidata za predsjednika RS i Predsjedništvo BiH na biračkim mjestima u Banjaluci. Za takvo stanje odbornik Marinko Umičević prvo je okrivio aktiviste i Gradski odbor SNSD u ovom gradu, a nakon toga je svoje nezadovoljstvo radom predsjednika banjalučkog Gradskog odbora SNSD-a direktno prenio predsjedniku stranke Miloradu Dodiku, tvrdi izvor iz SNSD-a.

Od konstituisanja banjalučkog parlamenta i preuzimanja funkcije gradonačelnika Igor Radojičić i odbornik SNSD-a, senator i savjetnik predsjednika Marinko Umičević nisu na istim političkim linijama i između njh tinja određena netrpeljivost. Umičevićev kolega iz stranke, Momčilo Antonić, kandidat za Narodnu skupštinu RS, izrazio je slično mišljenje, takođe na društvenim mrežama. On je tada napisao da je Umičević svojom objavom otvorio  ključno pitanje. Antonić izdvaja: "Da li su najbliži saradnici predsjednika GO, Igora Radojičića, unutar GO BL radili za SNSD, Željku i Dodika (što im je posao i zaduženje) ili su radili lične kampanje svojim favoritima na listama? 

Ipak vrije u SNSD-ovom loncu u Banjaluci!

Glas Naroda

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?