RADOJIČIĆ PRIJETI, DISKREDITUJE I BLATI OPOZICIJU !


Igor Radojičić sprema medijski udar na opoziciju i nezavisne novinare, a plan predviđa diskreditovanje i blaćenje  opozicije, posebno SDS, PDP, NDP i Klub odbornika „SLOBODA“.
Izjave stručne javnosti i opozicije kao i današnji PRESS SDS-a razljutio je Igora Radojičića. Prema tvrdnjama izvora iz SNSD-a, Igor Radojičić je naredio svom medijskom guruu Draganu Risojeviću da svim sredstvima, medijskim lažima i blaćenjima diskredituje opoziciju. Na udaru Radojičića će se naći SDS, PDP, NDP i Klub odbornika „SLOBODA“ samo zato što su razotkrili Radojičićev i Amidžićev dil sa tajkunima koji žele oteti imovinu građana Grada Banja Luka. Igor Radojičić je postao nervozan jer je razotkriven te prijeti odbornicima, novinarima i medijima. Diskreditacija, blaćenje i prijetnja opoziciji pokazuje da je „Vuk sa dječijim licem“ kriv. Zašto je nejaka opozicija kriva što upozorava na kršenje zakona i  ugovore koji će nanijeti ogromne štete Gradu?
Igora Radojičića, prema tvrdnjama izvora iz SNSD-a, posebno je razljutila izjava Mladena Kajkuta, predsjednika Gradskog odbora SDS Banja Luka, kojom je pozvao predsjednika Republike da „provjeri šta to čini gradonačelnik ovog grada , a sve na štetu građana“.

DANAŠNJI PRESS SDS-A 

Mladen Kajkut: Nova banjalučka toplana je prevara vijeka!
„Ovo što se dešava sa Toplanom a.d. Banja Luka je svojevrsna prevara vijeka“, poručio je Mladen Kajkut pozvavši i predsjednika Republike da „provjeri šta to čini gradonačelnik ovog grada , a sve na štetu građana“.
Gradski odbor SDS Banja Luka poziva čelne ljude grada Banja Luka - Igora Radojičića i Zorana Talića - da sa naredne sjednice skupštine Grada skinu dvije tačke dnevnog reda koje se odnose na novi tarifni model za obračun isporučene toplotne energije kao i Odluku o povjeravanju obavljanja komunalne djelatnosti. Istovremeno, Mladen Kajkut je pozvao i predsjednika Skupštine akcionara, predsjednika Nadzorng odbora i direktora banjalučke Toplane a.d. Banja Luka da dobro razmisle da li da potpišu Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa preduzećem Eko-toplana d.o.o. Banja Luka.
Kajkut odgovorno tvrdi da to nije Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji , nego Ugovor o zakupu- rentiranju Toplane a.d. Banja Luka od strane Eko toplane d.o.o. Banja Luka, za koju je aktuelni gradonačelnik svojevremeno izjavio da je „klinički mrtvac“, a koja će i dalje biti u funkciji i raditi u punom kapacitetu.
„Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji „IEE“ Banja Luka i Grada Banja Luka, koji je zaključen 30.maja 2017. godine još nije dat na uvid odbornicma Skupštine Grada, a nije dostavljen ni Transparensi internešnalu koji je zvanično i tražio isti'', podsjeća Kajkut .
Aleksandar Petković, odbornik u Skupštini grada Banja Luka, osvrnuo se i na neriješeni status radnika Toplane a.d. Banja Luka i podsjetio na već viđene scenarije, kada je prilikom privatizacije Čistoće a.d. Banja Luka, MG Mind otpustio dio radnika, većini smanjio plate, a paralelno sa tim povećao cijenu usluga građanima Banja Luke.
Medijske spletke, diskreditovanje i blaćenje opozicije imaju rok trajanja, ali ono što Igor Radojičić radi ne zastarijeva. 

Glas Naroda.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?