Dok oluja ugrožava živote banjalučana, gradonačelnik se zabavlja sa pobjednicom rijalitija!



Nevrijeme zahvatilo Banjaluku, pojedina naselja ostala bez struje, stotine podignutih krovova, a stabla su padala kao pokošena! Dok Banjalučani saniraju nastalu štetu na vlastitim objektima, gradonačelnik Draško Stanivuković i rijaliti zvijezda Kija Kockar uživaju na moru.

Draško Stanivuković ne otvara nova radna mjesta, bolnicu, iako je to obećao prije izbora, ali je stalna meta tabloida. A ovih vrućih ljetnjih dana bilo je povoda za još vrelije naslove od kojih građani najvećeg grada Republike Srpske ipak nemaju nikave koristi . Nije moglo proći ni bez video i foto snimka po kojima je Stanivuković dobro poznat. Stanivuković u Crnoj Gori odmara od Banjaluke i "teških" obaveza vođenja grada u društvu zvijezde rijalitija. Nedavno se pojavio na Banja Luka festu u pratnji zanosne brinete, za koju se nagađa da je njegova nova djevojka. O vođenju grada Banjaluke, uspjesima u radu, koji su u interesu svih građana, niko nije napisao ni slovo.

Marketeri tvrde da su tekstovi i snimci o zanosnim brinetama i druženjima gradonačelnika Draška Stanivuković sa rijaliti zvijezdama samo dobro plaćena reklama mlađanog gradonačelnika!

Banjaluka sabira štetu od snažnog olujnog nevremena koje je jutros "prohujalo" kroz grad. Oluja je napravila haos, iščupana stabla, uništena škola. Zbog jakog vjetra i kiše koja je lila kao iz kabla "trpio" je i saobraćaj u Banjaluci. Mnogi građani su za samo nekoliko minuta ostali bez krovova na svojim kućama i objektima. Mnogi se pitaju gdje je gradonačelnik Draško Stanivuković da pomogne građanima!




Dok oluja ugrožava živote banjalučana, gradonačelnik Draško Stanivuković se zabavlja sa pobjednicom rijalitija. " Ja sam za to da se krug "savjetnika"ili ti "experata" u Gradskoj upravi Banjaluka proširi i uključi Zmaj od Šipova, Kija Kockar, Miljana Kulić, a oko Banjaluke da se podigne visoka ograda, postave kamere i da svi budemo u rijalitiju i da nas sve režira Željko Mitrović i Pink", komentariše Banjalučanin S.G.



Narcisoidnost kod Stanivukovića uvijek ima prednost nad gradonačelničkim obavezama. Nažalost, kako vrijeme odmiče sve više se pokazuje da je Stanivuković jedino vješt adhok manipulator i ništa više od toga. Poseban problem za njega je što su mu manipulacije sve pliće, a problemi Grada sve veći; I što je on i dalje posvećen primarno plasiranju neistina , a ne stvarnom radu na raskrinavanju teškog kriminala koji se dešavao i dešava još uvijek pod svodovima Gradske uprave", piše Slobodan Vasković.





"Pored mnogobrojnih savjetnika, mladom gradonačelniku je prijeko potreban i fotograf, ali, ispostavilo se da mu je jedan malo. Kako saznajemo, pored postojećeg, angažovao je još jednog i nabavio mu je profesionalnu opremu koja je građane najvećeg grada u Srpskoj koštala 4.617KM.

Ako u obzir uzmemo da je Stanivukoviću lična promocija najvažniji segment rada u Gradskoj upravi, i samo je je pitanje vremena kada će angažovati i još jednog fotografa da ga prati, fotografiše i stvara privid da se nešto, ipak, radi.

Ruku na srce, fotografi imaju pune ruke posla, gradonačelnik s druge strane, iako bi trebao imati - nema. Ne stiže od priprema za polumaratone, odlaska na more, putovanja po drugim gradovima Srpske ili možda traženja novih savjetnika", prenosi ATV.

Prema pisanju magazina Faktor, Stanivukovićevo okruženje uložilo je nevjerovatnih 700 hiljada konvertibinih maraka u medijsko-botovku prezentaciju lika Draška Stanivukovića, ali što vrijeme više odmiče potvrđuje se izreka "Kad nula postane broj jedan, onda to više nije matematički, već društveni problem".

Glas Naroda

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?