Srđan Amidžić i Zoran Popović milioneri!

Kum stanogradnje u Banja Luci.
Srđan Amidžić, zamjenik gradonačelnika Banja Luke, postao je kum stanogradnje u Banjoj Luci. Bez dila sa istim nije moguće da se dobiju planski dokumenti i potrebne građevinske dozvole - tvrde investitori u Banjoj Luci.

Amidžić je doskoro imao ekipu povlaštenih investitora koji su gradili po Banjoj Luci šta su željeli, a posebno mjesto na listi povlaštenih ima tajkun Ranko Lukić, nedašnji švercer voćem, povrćem i cigaretama!
Malo je i to bilo Srđanu Amidžiću pa je odlučio da i sam bude uključen u ekipu koja gradi na atraktivnim lokacijama u Banjoj Luci. Srđan Amidžić i ekipa bacili su oko na lokaciju kod kružnog toka kod policijske uprave, na ukrštanju ulica Isaije Mitrovića, Kozarske i Solunske.

Srđan Amidžić i ekipa gradi u neposrednoj blizini kružnog toka

O mnogim aktivnostima mlađanog Srđana Amidžića ćemo opširno uskoro pisati!

Pisali smo tekst pod naslovom : "Funkcioner banjalučkog SNSD-a!"

Kako je visoki funkcioner banjalučkog SNSD-a i novopečeni direktor Javne ustanove koju kontrolišu Gradska uprava i gradonačelnik Igor Radojičić, samo za godinu dana rada  "zaradio" više stanova u Banjaluci i Beogradu, kao i novi automobil Opel Insignia vrijedan 50 hiljada konvertibilnih maraka? 
Riječ je o Zoranu Popoviću, direktoru Vodovoda a.d.Banja Luka, i sekretaru gradskog odbora SNSD-a Banja Luka.


Stan  Zorana Popovića u centru Banja Luke

Popović je iz SDS-a naprasno prešao u banjalučki SNSD i postao glavni adut gradonačelnika Igora Radojičića, ali poznavaoci prilika u SNSD-u tvrde da se radi o kadru veoma upitnih kompetencija.

Mnogo je sumnjivih zloupotreba rađeno u Vodovodu a.d. Banja Luka kako je na čelu ovog preduzeća Zoran Popović, ali o tim radnjama ćemo uskoro pisati.
Trenutno se vrši nabavka kancelarijskog namještaja u kojoj cijena stolice za direktora Zorana Popovića košta vrtoglavih 4 hiljade konvertibilnih maraka, a isti podiže kredit da isplati plate radnicima Vodovoda a.d.Banja Luka.
Banjalučki Vodovod prinuđen je da se kreditno zaduži za dva miliona maraka kako bi održao tekuću likvidnost, koja je narušena pandemijom virusa korona, tvrde iz "Vodovoda" što je notorna laž. Stanje u Vodovodu a.d.Banja Luka postalo je katastrofalno od kada je na njegovom čelu  Zoran Popović.


Stan u Beogradu.
Objavljujemo pitanja naših čitalaca:

1. Direktor Vodovoda a.d. Banja Luka, Zoran Popović potpisao je nezakonitu odluku o otpisivanju obaveznog paušalnog plaćanja mjernog mjesta za stambene jedinice koje je izgradilo preduzeće Borke Đurića?
2. Direktor Vodovoda a.d. Banja Luka, Zoran Popović isplaćuje mjesčno 400-500 KM licima  Jovanu Aleksiću i Drašku Botiću iz okoline Aginog Sela na osnovu ugovora o djelu, rada na objektu lokalnog vodovoda, iako niti jedan dan nisu radili jer naprosto nemaju stručnu spremu za ovaj posao?
3. Građani postavljaju pitanje jesu li Jovan Aleksić i Draško Botić, brat i rođak Zorana Aleksića, vozača i tjelohranitelja gradonačelnika Igora Radojičića?

(nastaviće se)

Glas Naroda




Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?