SDS-ov TROJANSKI KONJ!


Rasturanje SDS-a u Banjaluci nastavlja se i pored deklarativnog izbora novog predsjednika Gradskog odbora ove stranke, Slavka Grbića Gladnog. Oporavak ove stranke u gradu na Vrbasu nije moguće iz više razloga, a osnovni je djelovanje i aktiviranje SNSD-ovih spavača u SDS-u. Slavko Grbić je prekaljeni SNSD-ov spavač u  SDS-u i njegov dolazak na čelo banjalučkog SDS-a je priprema za ulogu Trojanskog konja u borbi za budućeg gradonačelnika Banjaluke. 

Naime, plan predviđa da Slavko Grbić, predsjednik Gradskog odbora SDS-a, istraje u zahtjevu da ova stranka ima kandidata za gradonačelnika Banjaluke, iako se zna da je ova stranka u Banjaluci pred raspadom. Time bi se ponovo u trci za budućeg gradonačelnika Banjaluke pojavio Trojanski konj, kao što je 2012. godne bio SDS-ov Nenad Stevandić.
"Novoizabrani predsjednik Gradskog odbora SDS-a Banjaluka Slavko Grbić kaže da SDS želi da ima svog gradonačelnika u najvećem gradu u Srpskoj, ali naglašava da je prerano da se o tome detaljnije govori. On kaže da je prerano i da se izjašnjava o tome da li će SDS podržati lidera banjalučkog PDP-a Draška Stanivukovića, koga je njegova stranka u utorak naveče zvanično nominovala kao svog kandidata za gradonačelnika Banjaluke. "Tačno je da SDS želi da ima svog gradonačelnika, ali zaista smatram da je preuranjeno da se izjašnjavam o tome" - kaže Grbić za “Glas Srpske”.

Slavko Grbić Gladni iskoristio je saradnju sa nekadašnjim SNSD-ovim operativcem Borisom Valjevcem da se enormno obogati i na sumnjiv način dođe do atraktivnih poslovnih prostora u kompleksu "Energomonta" Banjaluka. Zdravstvena ustanova MedicCare Banja Luka u Karađorđevoj broj 2  i  ZU MedicCare Prijedor su u vlasništvu Slavka Grbića koji uredno prima platu i u UKC Banjaluka. Mnogo je nepravilnosti u radu ovih medicinskih ustanova, ali mnogi nalozi inspekcijskih organa i ministarstava ostaju mrtvo slovo na papiru jer Slavko Grbić ima zaštitu SNSD-a. 
Slavko Grbić, predsjednik Gradskog odbora SDS-a Banjaluka, iskoristio je rat struja unutar banjalučkog SDS-a da pomoću spavača i kadrova Ognjena Tadića i Nenada Stevandića zasjedne na čelo banjalučkog SDS-a. Davor Šešić, narodni poslanik SDS-a, i Aleksandar Petković, odbornik SDS-a u Skupštini grada Banja Luka, su procijenili da ova stranka na narednim lokalnim izborima ne može doći do dobrog izbornog rezultata te su prepustili Slavku Grbiću kormilo banjalučkog SDS-a, ali i etiketu krivca za eventualni loš izborni rezutat ove stranke u Banjaluci.


"Ne vjerujte konju, Trojanci! Šta god da je, plašim se Danajaca kad darove nose. Čuvaj se Danajaca i kad darove nose".
Izgleda da se ponavlja 2012. godina!

Glas Naroda


Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?