ČEDO FALSIFIKATOR



Čedo Ševarika, takozvani funkcioner Socijalističke partije RS, sklon prevarama i zloupotrebama državnog novca, glumeći bodigarda  Gorana Selaka, predsjednika GO Socijalističke partije Banjaluka, obezbjedio je fotelju izvršnog direktora za ekonomski razvoj, strateško planiranje i analizu u banjalučkom Vodovodu a.d. Banja Luka. 




Izvor iz Socijalističke partije Banja Luka tvrdi da Čedo Ševarika takozvani diplomirani ekonomista u momentu imenovanja nije ispunjavao formalno pravne uslove za pomenutu poziciju u Vodovodu a.d. Banja Luka. Čedo Ševarika je stekao visoko obrazovanje na potpuno sunjiv način, a dokaz iskustva na rukovodećim pozicijama je čist falsifikat, Čedo Ševarika, predsjednik fudbalskog kluba "Naprijed" je ime za koje se vežu mnoge afere i zloupotrebe državnog novca za finansiranje fudbala i fudbalskog kluba "Naprijed". Bliskost sa Goranom Selakom, predsjednikom GO Socijalističke partije Banjaluka, omogućila je Čedi Ševariki da se sa sumnjivom diplomom i nekompetentnom biografijom dokopa fotelje  izvršnog direktora za ekonomski razvoj, strateško planiranje i analizu u banjalučkom Vodovodu a.d. Banja Luka.

Čedo Ševarika nezadovoljan ličnim rezultatom na lokalnim izborima 2012. godine optužio je tadašnjeg predsjednika DP Dragana Čavića da je prevarant i izdajnik, kome partija služi kao privatno preduzeće putem kojeg crpi budžetska sredstva. Poznavaoci prilika u banjalučkom fudbalu tvrde da je Čedo Ševarika, predsjednik fudbalskog kluba "Naprijed", organizujući Međunarodni memorijalni turnir "Duško Ožegović 2018" putem falsifikovanih dokumenata i fiktivnih troškova zloupotrebljavao novac iz budžeta i time sebi pribavio korist.
Čedo Ševarika, izvršni direktor za ekonomski razvoj, strateško planiranje i analizu u banjalučkom Vodovodu a.d. Banja Luka uskoro će morati da opravda svoju novostečenu titulu!

Glas Naroda

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?