ZAUSTAVITE BRUKU I SRAMOTU!



Nesposobnost plus nesposobnost jednako nesposobnost! Ovako to izgleda: gradonačelnik, zamenik gradonačelnika,predsjednik Skupštine, tri potpredsjednika Skupštine, 6 savjetnika gradonačelnika, sijaset raznih rukovodilaca službi, a efikasnost na nivou srednjeg vijeka. Između struke, znanja i profesionalnosti zaneseni gradonačelnik Igor Radojičić izabrao je neznalice,klimoglavce i morone.

Birokratija koju je uspostavio gadonačelnik Igor Radojičić je gigantski mehanizam kojim upravljaju pigmeji. Umjesto da olakšava život građanima ona mahom zagorčava život građanima koji tu istu birokratiju plaćaju! Stvaraju centralizovani sistem: spor, nefleksibilan, nespreman da se prilagođava promjenama oko njega? Sistem papiroloških Himalaja čije vrhove možete da osvojite ili davanjem mita ili strpljivošću zbog koje rizikujete da izgubite posao i tonu nerava! Igor Radojičić i njegovo okruženje griješi iz straha da ne pogriješi, a griješi u većini odluka koje donosi kao gradonačelnik Banjaluke. Radojičić zna da ne zna i značajna novčana sredstva iz crnih fondova koristi da se njegove afere ne nađu na udaru medija. Kupio je mnoge medije, čak i one koji su tradicionalno priklonjeni opoziciji samo da javnost ne sazna da ne zna. Dokaz bahatosti, neznanja i gluposti je revolucionarno formiranje Foruma za bezbjednost građana Banjaluke. 





Milan Grubor šef kabineta Igora Radojičića, potpuni neznalica i narcisoidni pigmej sklon zloupotrebi studentskog novca, namagarčio je svog šefa gradonačelnika Igora Radojičića. Obrađivač Odluke o formiranju foruma za bezbjednost građana Banjaluke je upravo šef kabineta Igora Radojičića, famozni Milan Grubor.

Skupština Grada Banja Luka je na 24. redovnoj sjednici razmatrala tačku 35. Odluku o formiranju foruma za bezbjednost građana Banjaluke. Igor Radojičić pun samohvalisanja za skupštinskom govornicom izjavljuje: "Uvijek kada se radi nešto novo ima nerazumijevanja, skepse i mislim da će ovaj forum biti prilika da se o bezbjednosti građana razgovara" notorne gluposti koje su mu servirali njegov šef kabineta Milan Grubor, predsjednik Skupštine grada Zoran Talić i sekretar Skupštine Igor Šukalo.
Gdje su zakazali svi klimoglavci i neznalice gradonačelnika Igora Radojičića?




Skupština Grada Banja Luka, na sjednici održanoj 10.07. i 11.07.2007. godine, donijela je Odluku o obrazovanju Foruma za bezbjednost Grada Banja Luka, pod brojem 07-013-444/07, a potpisnik je predsjednik Skupštine grada Slobodan Gavranović.
Odluka je objavljena u Službenom glasniku Grada Banjaluka broj 13. dana 12.07.2007. godine. Iz tadašnje odluke se vidi da Forum za bezbjednost Grada Banja Luka nema vremensko ograničenje i da on i dalje postoji. Igor Radojičić i njegovo okruženje neznalica pravi pravni nonsens i glupost te pokreću formiranje Foruma koji formalno pravno već postoji. Hvalisanje Igora Radojičića o prvom formiranju Foruma za bezbjednost građana Banjaluke, neznajući da je Skupština grada Banjaluke 10.07.2007. godine svojom odlukom već formirala Forum za bezbjednost grada Banjaluka je potpuni dokaz neogovorne i nestručne administracije, ali i svih na početku teksta. Opet ponižavate građane Banjaluke!

"Vaša izrečena riječ ne odražava uvjerenje, već je „sračunata na efekat“. Vaše ulizice Vam ne smiju ali ni ne znaju prenijeti da je Vaš „stakleni balon“ providan i prazan i da od „slavnog“ Malog Princa nije ostalo ništa. Vama ostaje da sami nestanete, da se pomirite sa gubitkom grandioznosti, gubitkom pažnje vaših ulizica, tako ćete proći sa najmanje štete, a svima oko sebe ćete donijeti olakšanje. Odstupanje sa aktuelne pozicije na kojoj se nalazite je neophodno u svrhu mentalne i sveukupne higijene našeg grada! Stoga, pozivam Vas da se povučete, jer niste nam, kao što vidite, ni potrebni! Vaš glas je suštinski lažljiv, uspjeli ste nas prevariti, jednom! Nemate Vi karakter da vodite Banja Luku! To što ste se odrekli naroda uz koji ste trebali biti, pa niste, Vaš je lični izbor. Takvi ste, sagrađeni od sluzavog materijala. Međutim, Vi ste saučesnik u represiji nad građanima Banja Luke, a samim tim i u ubistvima, usljed proteklih tragičnih događaja! Zbog toga, snosićete krivičnu odgovornost!", piše A.V. 



Ovo nije prvi put da gradonačelnik Igor Radojičić i njegovo okruženje morona i neznalica osramote kako sebe tako i Banjalučane. Okružni sud u Banjaluci poništio je odluku banjalučke Skupštine grada kojom je Vera Sladojević razriješena sa mjesta direktora gradskog Centra za socijalni rad. Armija savjetnika i pravnih eksperata osramotila je Igora Radojičića i diplomiranog pravnika Zorana Talića, predsjednika Skupštine grada Banja Luka, jer su sačinili rješenje o smjeni  Vere Sladojević sa mjesta direktora gradskog Centra za socijalni rad bez obrazloženja. Osporeni akt ne sadrži obrazloženje, pa prema tome niti razloge njegovog donošenja, kao ni pouku o pravnom sredstvu. Ovo je prva sudska presuda koju su Igor Radojičić i Zoran Talić izgubili, gdje je Okružni sud poništio odluku banjalučke Skupštine grada. Zanesenog gradonačelnika Igora Radojičića i njegove takozvane savjetnike i pravne eksperte dočekalo je bolno otrežnjenje. Nisu sposobni da donesu zakonitu odluku o razrješenju sa potrebnim obrazloženjima i elementima rješenja, a ulaze u pravno i ustavno nasilje nad građanima donošenjem nezakonitih odluka o daljinskom grijanju u gradu. Igor Radojičić i pored mnogih miješanja u rad sudova i pritisaka na nezavisnost pravosuđa gubi sudski spor u Okružnom sudu Banjaluka. 

Na stotine sudskih tužbi je u toku, mnoga se iznenađenja očekuju! 

Sve se može kupiti, ali istina je kao voda - uvijek negdje procuri!

Glas Naroda

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?