CRNATKOV ŠAMAR RADOJIČIĆU


Pismo gradonačelniku Banjaluke, povodom slučaja ubistva Davida Dragičevića.
"Poštovani,

Juče je glavni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci, Želimir Lepir, saopštio da je banjalučki student David Dragičević ubijen i naređena je istraga povodom ovog slučaja.
Sada kada je jasno da nije u pitanju ni politika ni kampanja, niti skupljanje političkih poena, nego da su nesigurnost u naš grad donijeli kriminalci koji su ubili Davida i nesposobne institucije koje su to, očigledno, željele zataškati, pozivam Vas da zbog ove izjave uputite izvinjenje građanima Banjaluke i zatražite da se hitno pronađu Davidove ubice, kao i svi oni koji su opstruisali istragu.
Podsjećam Vas da je David ubijen u Banjaluci, da su njegova poslednja kretanja zabilježena u strogom centru grada, te da je ovo težak udarac za bezbjednost svih građana Banjaluke.
Napominjem da su ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, kao i jedan broj visokih funkcionera MUP-a, u više navrata izjavili da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog djela i da su sa sigurnošću tvrdili da David nije ubijen.

Mišljenja sam da se, nakon jučerašnje izjave g.Lepira, te uzimajući u obzir izjave i ponašanje ministra Lukača i njegovih saradnika, postavlja pitanje da li oni mogu imati povjerenje građana Banjaluke, kao osobe koje treba da brinu o našoj i bezbjednosti naše djece.
Pozivam Vas, kao gradonačelnika, da se izjasnite da li ministar Lukač i dalje ima Vašu podršku i da li gradske vlasti smatraju da oni koji su se na ovakav način odnosili prema smrti našeg mladog sugrađanina treba da i dalje budu garant mirnog i bezbjednog života u Banjaluci.
Takođe, podsjećam Vas da ste 28. aprila izjavili da pozivate sve "koji su u politici i koji žele da zbog izbornih kampanja unesu nesigurnost u grad da to ne rade." Pored toga, isti dan ste izjavili "da bi nekome odgovaralo da se u gradu naruši sigurnost kako bi se dobili određeni politički poeni".

S poštovanjem,
Igor Crnadak, s.r.
Predsjednik Gradskog odbora PDP Banjaluka

Koketirajući sa političkom lisicom Igorom Radojičićem, rukovodstva opozicije i oni koji su siva eminencija u opoziciji, najviše su odgovorni za stanje u kojem se nalazi Banja Luka i Republika Srpska. Samo politički diletanti mogu prepustiti 186 hiljada birača nekom ko im je davno obećao rušenje Milorada Dodika, pa se privremeno povukao. Onom koji sada užurbano radi na finansijskom jačanju i stvaranju vlastite političke stranke razarajući opoziciju, ali i značajan dio SNSD-a. Krivica za stvaranje društva bez nade i alternative u najvećem gradu u Republici Srpskoj leži podjednako na gradonačelniku Igoru Radojičiću i na bezidejnoj opoziciji. 
Igor Crnadak, predsjednik Gradskog odbora PDP Banjaluka, na vrijeme je primjetio da najveća opasnost za opoziciju leži u političkoj lisici gradonačelniku Igoru Radojičiću te je uvijek znao da odgovori zanesenom gradonačelniku Banjaluke.
Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić optužio  je ministra spoljnih poslova BiH Igora Crnatka da je svojim izlaganjem na Konferenciji evropskih gradova i regija u Salcburgu nanio veliku štetu Banjaluci, te da je skup, koji je bio prilika i za promociju kandidature ovog grada za Evropsku prijestonicu kulture 2024. godine, iskoristio za unutrašnje političke obračune.“Ocrnio si Banjaluku u Salcburgu” teške i stupidne optužbe Radojičića na račun Crnatka.
“Ti si sitni lokalni političar” odbrusio je Crnadak imenjaku Radojičiću.
Igor Crnadak je pojasnio da je Radojičićevo reagovanje na njegov nastup u Salcburgu lažno i da je njime pokazao da je “sitni lokalni političar, spreman na najgore podvale i podmetanja”.
U javnosti i među građanima Banjaluke i Republike Srpske se sve više postavlja pitanja opoziciji "Zašto Govedarica, Borenović i Dragan Čavić izbjegavaju kritički osvrt na vlast u Banjaluci i gradonačelnika Igora Radojičića"? Samo politički diletanti mogu prepustiti 186 hiljada birača nekom ko im je davno obećao rušenje Milorada Dodika, pa se privremeno povukao. 
Igor Crnadak je pokazao da nema respekta prema političkoj lisici Igoru Radojičiću i da je najveća  prepreka dobrom izbornom rezultatu opozicije u Banjaluci ipak Radojičić.
Kriminal i zoupotrebe vlasti Igora Radojičića vidi većina građana i glasača u Banjaluci samo ne vide lideri Saveza za promjene, tada se postavlja pitanje- Čime ćete pred Miloša u Banjaluci, opozicijo?

Glas Naroda

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?