PDP-ov član Biračkog odbora GIK Banja Luka remetio javni red!


Otac PDP-ove kandidatkinje napao aktivistu SNSD-a!


Ognjen Crnobrnja, 22-godišnji aktivista SNSD-a, prijavio je danas policiji da ga je fizički napao otac kandidatkinje PDP-a Tanje Palačković, saznaje ATV. Crnobrnja tvrdi da ga je Milenko Palačković fizički napao danas oko 17 časova i 20 minuta u stambenoj zgradi u Ulici palih boraca 11 u naselju Ada.


Kako navodi, Palačković, ga je optužio da je uništavao predizborni materijal njegove kćerke, koja je kandidatkinja za Skupštinu grada.


“Sve je krenulo danas, kad me je komšija Palačković nepravedno optužio da sam navodno uništavao postere njegove kćerke. Pošto se to nikad nije desilo, zajedno sa ocem otišao sam do Palačkovića da razjasnimo taj nesporazum, ali umjesto izvinjenja on nas je fizički napao”, rekao je Crnobrnja i dodao da je napad prijavljen i policiji.


Tanja Palačković, kandidatkinja PDP-a za odbornika u Skuštini grada Banjaluka, demantovala je navode iz teksta "Aktivista SNSD-a tvrdi da je napadnut u Banjaluci", objavljenog juče na ovom portalu.


Milenko Palačković kojeg je stranka PDP predložila za člana Biračkog odbora na lokalnim izborima u Banjoj Luci, treba da zna da Član biračkog odbora neće učestvovati u donošenju odluke o krajnjem rezultatu na tom biračkom mjestu kada taj član ili član njegove uže porodice ima lični ili finansijski interes ili ako postoji drugi sukob interesa koji može dovesti u sumnju njegovu sposobnost da djeluje nepristrasno. Članovima uže porodice smatraju se: bračni drug, djeca i članovi domaćinstva prema kojima član biračkog odbora ima zakonsku obavezu izdržavanja.
Birački odbori su organi za provođenje izbora koje imenuju gradske/općinske izborne komisije za svake izbore, na osnovu prijedloga ovjerenih političkih subjekata ili svojih evidencija o radu biračkih odbora sa ranijih izbora. Birački odbor je nezavisan i nepristrasan u svom radu.

 
Postavlja se pitanje da li neko ko je sklon nasilničkom ponašanju i remećenju javnog reda i mira može da bude član Biračog odbora GIK na lokalnim izborima u Banjoj Luci?


Stefan Glavić, anonimni kandidat DEMOS-a za odbornika u Skupštini grada Banja Luka ponovo šokira javnost svojim ponašanjem!

U jeku novog kursa CIK BiH i kažnjavanja prolitičkih partija i kandidata za načelnike i odbornike u BiH,  Stefan Glavić nastavlja da  šokira javnost svojim ponašanjem! Naime objava fotografije pored slike četničkog oficira Mome gdje se u pozadini vidi ratni automat za kojeg civilno lice ne može imati legalnu dozvolu za nabavku i posjedovanje predstavlja ruganje građanima i suživotu naroda na ovim prostorima! 



Medvjed i vuk često u potrazi za hranom dolaze u blizinu ljudi. Ako je hrana dostupna i nezaštićena, mogu pokušati doći do nje i na taj način nanijeti štetu ljudima. Prave štetu na usjevima, lome košnice u potrazi za ličinkama i medom, napadaju stoku ili pse, a ponekad, ako su iznenađeni ili ako se osjećaju ugroženima, napadaju čak i ljude.

Velike zvijeri obilježava kulturna istorija straha i mržnje. To za posljedicu ima da još uvijek postoje mnoge predrasude o njima koje često dovode do krivolova.


Zakon o oružiju i municiji Republike Srpske jasno propisuje uslove i sticanje prava na nabavku i posjedovanje naoružanja. Uslovi za izdavanje odobrenja za nabavljanje oružja propisuju u članu 11. ovog zakona da lice kod kojega  postoje okolnosti koje negativno utiču na interese bezbjednosti, kao što su: češće i prekomjerno uživanje alkohola, konzumiranje opojnih droga ili drugih omamljujućih sredstava, izraženo poremećeni porodični odnosi, sukobi sa okolinom, agresivno i ekscesno ponašanje i druge okolnosti koje lice čine nepodobnim za posjedovanje oružja, nisu u mogućnosti da posjeduju i nabave naoružanje. Takođe nije dozvoljeno izdavanje odobrenja za nabavku oružja licu koje je kažnjavano, odnosno oglašeno odgovornim za prekršaj protiv javnog reda i mira sa obilježjem nasilja, prekršaj propisan ovim zakonom ili prekršaj sa obilježjima nasilja propisan drugim zakonom.



Mnoge tuče po banjalučkim noćnim klubovima ovog problematičnog mladića ostale su u tajnosti jer je imao zaštitu moćnog oca Mirka Glavića, inače visokog funkcionera SNSD-a.

Davne 2013. godine u noćnom klubu ,,Milenijum" došlo je do svađe a potom i tuče problematičnog Stefana Glavića i drugih lica, a iz tog obračuna golobradi Glavić izvukao je deblji kraj! Džoker tata Mirko Glavić povukao je svoje veze i remećenje javnog reda i mira njegovog sina okrenuo u premlaćivanje od strane izbacivača noćnog kluba ,,Milenijum".



                                         Stefan Glavić učesnik tuče u noćnom klubu ,,Milenijum"

Glas Naroda

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?