Spavači krenuli u osvajanje banjalučkog DEMOS-a!!





Prema posljednjim informacijama koje su dostupne Glasu Naroda, spavači unutar banjalučkog DEMOS-a krenuli u osvajanje prevlasti u ovoj stranci. Naime, Dragan Talić, Predrag Donjak, Željko Savić, Slavenko Tadić i družina dobili su zeleno svjetlo od R.I. funkcionera vladajuće stranke da se krene u osvajnje DEMOS-a koju vodi Nedeljko Čubrilović. Plan spavača u DEMOS-u je napraviti klimu beznađa i haosa u banjalučkom DEMOS-u i smjena predsjednika Gradskog odbora Slobodana Stanarevića i Borana Bosančića, generalnog sekretara ove stranke, inače ljudi izrazito odanih predsjedniku stranke Nedeljku Čubriloviću. Slobodan Stanarević, predsjednik banjalučkog DEMOS-a, ojačao je ovu stranku u Banjaluci sa novim kadrovima i funkcionerima koji su nekada pripadali banjalučkom SNSD-u i time naljutio onog koji je odlučio da aktivira spavače u DEMOS-u sa zadatkom da se napravi haos i da dođe do smjene predsjednika Gradskog odbora Slobodana Stanarevića, Borana Bosančića, generalnog sekretara DEMOS-a.

Spavači neće stati u svom cilju, sljedeći potez je udar na predsjednika DEMOS-a Nedeljka Čubrilovića obzirom da smatraju da je Čurilović narušenog zdravstvenog stanja i da su im namjere ostvarljive.
Slobodan Stanarević, presjednik banjalučkog DEMOS-a, i Boran Bosančić, generalni sekretar DEMOS-a, važe za najodanije ljude pedsjednika Nedeljka Čubrilovića zato su postali mete spavača poslanih u DEMOS da se aktiviraju i prave klimu nezadovoljstva i haosa, a  time i pokrenu smjenu funkcionera ove stranke.

Dragan Talić, Predrag Donjak, Željko Savić, Slavenko Tadić i družina imaju zadatak da svojim aktivnostima oslabe banjalučki DEMOS koji u gradskoj skupštini imaju šest odbornika a time i veliku šansu da imaju dobar rezultat na lokalnim izborima. Napad na predsjednika banjalučkog DEMOS-a Slobodana Stanarevića je početak djelovanja spavača na razbijanju ove organizacije i pokušavanju preuzimanja ove stranke prvo u Banjaluci, a kasnije i Republici Srpskoj.

Nastaviće se

Glas Naroda



Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?