U SNSD-u bijesni na Radojičića!


Ovih dana na vidjelo izlazi nepremostivo nezadovoljstvo mnogobrojnih članova  Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka. Veliki broj članova Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka je ogorčeno zbog kadrovske politike koju vodi Igor Radojičić, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a. Nezadovoljni članovi optužuju Radojičića da je svojim vođenjem kadrovske politike značajno nanio štetu ovoj stranci u provođenju politika koje zagovara SNSD. Stručnost i kompetentnost nije faktor u odabiru kadrova koji vode značajne gradske resore, a situacija je mnogo gora u odabiru direktora Javnih ustanova i gradskih preduzeća. Igoru Radojičiću, predsjedniku Gradskog odbora SNSD, se zamjera i izbor Zorana Talića, najvećeg kritičara politike SNSD-a, na poziciju predsjednika Skupštine grada Banja Luka i Milana Milakovića, sumnjivog tajkuna, na poziciju potpredsjednika Skupštine grada Banja Luka. Radojičiću nezadovoljni članovi SNSD-a spočitavaju da je ličnu promociju i veličanje svog lika stavio iznad promocije politika stranke SNSD-a. Stanje na terenu sa stranačkom infrastrukturom je loše, a došlo je do značajnog osipanja i prelaska članova banjalučkog SNSD-a u stranke koje su u koaliciji sa strankom SNSD. Radojičićev model da se u svakoj banjalučkoj MZ nalazi po jedan tajkun oko kojeg se koncentriše sva moć na terenu potpuno je doživela poraz jer su isti skloni promjeni dresova i nisu više nakonjeni napaćenom narodu na terenu.
Prema posljednjim anketama, nekada značajna prednost Igora Radojičića nad kandidatom PDP-a za budućeg gradonačelnika Draškom Stanivukovićem se istopila. 

Objavljujemo pitanja naših čitalaca:

1. Direktor Vodovoda a.d. Banja Luka, Zoran Popović potpisao je nezakonitu odluku o otpisivanju obaveznog paušalnog plaćanja mjernog mjesta za stambene jedinice koje je izgradilo preduzeće Borke Đurića?
2. Direktor Vodovoda a.d. Banja Luka, Zoran Popović isplaćuje mjesčno 400-500 KM licima  Jovanu Aleksiću i Drašku Botiću iz okoline Aginog Sela na osnovu ugovora o djelu, rada na objektu lokalnog vodovoda, iako niti jedan dan nisu radili jer naprosto nemaju stručnu spremu za ovaj posao?
3. Građani postavljaju pitanje jesu li Jovan Aleksić i Draško Botić, brat i rođak Zorana Aleksića, vozača i tjelohranitelja gradonačelnika Igora Radojičića?
4. Građani pitaju da li su pakete pomoći za poljoprivredu 450 i pakete hrane koje dijeli Centar za socijalni rad Banja Luka dobila i lica koja su zaposlena u Gradskoj upravi Banja Luka?

Biće zanimljivo kako će se u narednom periodu odvijati tihovanje značajnog broja nezadovoljnih članova banjalučkog SNSD-a.

Glas Naroda

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?