DODIKOVA KORPA GORANU SELAKU


Goran Selak, predsednik GO Socijalističke partije Banjaluka i poslanik u Narodnoj skupštini RS inače "šampion" u parazitskom svijetu Petra Đokića i prevarant bez presedana za kratko vrijeme pokušao je prodati stare i nove partijske drugove. 

Lažov u funkciji jačanja svog ličnog pregovaračkog statusa! Svjestan da ima referencu poganog, nehumanog hohštaplera, tipa kojem ništa nije sveto, pa čak ni rodbina, te da kao takav ne može ni prići funkciji ministra u Vladi Republike Srpske, uputio se put kabineta predsjednika SNSD-a Milorada Dodika. Ambicija može mnogo da da, ali i da uzme ako postane nezdrava i destruktivna što je dijagnoza koja se pripisuje Goranu Selaku.

Bolesno ambiciozni narodni poslanik Goran Selak duboko razočaran jer nije postao ministar u Vladi Republike Srpske iz kvote Socijalističke partije uputio se u kabinet Milorada Dodika da pregovara o svom prelasku u redove SNSD-a za fotelju ministra u Vladi RS ili Savjetu ministara BiH. Milorad Dodik predsjednik SNSD-a nije se mogao čudom načuditi šta priča miš koji se do sada skrivao ispod šinjela Petra Đokića predsjednika Socijalističke partije RS.
Prelazak narodnog poslanika SP Gorana Selaka u redove SNSD-a i slijedećeg na listi Socijalističke partije u NSRS Milana Milakovića i odbornika Darka Miloševića iz Socijalističke partije za fotelju ministra u Vladi RS ili Savjetu ministara BiH, bila je Selakova ponuda predsjedniku SNSD-a Miloradu Dodiku.

Goran Selak vrlo brzo je najuren iz kabineta Milorada Dodika te je o njegovoj ponudi obavješten Petar Đokić predsjednik Socijalističke partije RS. Predsjednik banjalučkog Gradskog odbora Socijalističke partije Goran Selak dobra je kopija Saše Čudića, nekada mlade nade Socijalističke partije RS, koji se u jednom trenutku drznuo i krenuo na predsjednika Socijalističke partije RS, Petra Đokića. Istorija se veoma brzo ponovila, te je Goran Selak krenuo na Petra Đokića. Izvori blizak porodici Milaković tvrdi da iza medijskog i opozicionog napada na Petra Đokića svoje priste ima i Goran Selak.

Ovaj narodni poslanik je na koruptivan, nezakonit i kriminalan način "zaradio" prljav novac kojim kupuje vile, kuće, vikendice i više poslovnih prostora na atraktivnim lokacijama u Banjaluci i zemljama u okruženju. Goran Selak neće da shvati da mladima ne smiju biti uzori kriminalci i mafijaši, već ljudi sa visokim moralnim skrupulama.

Goran Selak je na ime odbornika Darka Miloševića iz Socijalističke partije registrovao kafe bar "Sudnica" koji se nalazi u strogom centru Banjaluke. Selak zna da će doći vrijeme kada će da položi račune o porijeklu imovine te svoju imovinu registruje na rođake i odane saradnike. Darko Milošević, odbornik Socijalističke partije u Skupštini grada Banjaluka, radi u KPZ Tunjice čiji je direktor Goran Selak i naivno registruje kafe bar "Sudnica" na sebe a stvarni gazda je Goran Selak.  

Imati skrupula znači: imati moralni  ili etički stav, principe, biti precizan, oprezan u iznošenju svojih stavova, sa čistom savješću, imati principe kojih se držimo, što je kod Gorana Selaka, predsjednika GO Socijalističke partije, zauvijek izgubljeno.


Glas Naroda

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?