UDAR NA STANIVUKOVIĆA!



Tatjana Čičić-Odžaković, produkt papka Zorana Talića i nekadašnja PDP-ova odbornica koja je izdala svoje stranačke kolege i građane Banjaluke, veći je katolik od samog Pape! Skupštinska većina u banjalučkom parlamentu skovana na političkoj korupciji nastavlja sa brukanjem institucije Skupštine Grada Banja Luka. Miljenica predsjednika Skupštine Grada Zorana Talića, zanesena dobijenim foteljama od trgovca Igora Radojičića, drznula se da brutalno vrijeđa kolegu odbornika Draška Stanivukovića! Odbornica koja je status odbornika stekla kao druga na listi PDP-a sa podrškom svega 350 glasova a ne direktnim prolaskom sa relevantnim brojem glasova sasvim nekulturno i necivilizovano izvrijeđala je kolegu Draška Stanivukovića.



Pola PDP-ove liste imalo veći broj glasova od Tatjane Čičić-Odžaković

Odbornik u banjalučkoj Skupštini Draško Stanivuković tvrdi da ga je odbornica Tatjana Čičić-Odžaković brutalno izvrijeđala nazvavši ga nadobudnim magarcem, slinom i "balom balavim". Zbog toga se pristupilo glasanju o povredi Poslovnika o radu, a glasalo je 18 odbornika. Rezultat glasanja je bio nepovoljan po Stanivukovića jer je većina njegovih kolega bila suzdržana.
Na putu disidenata bez pokrića Zoran Talić i Tatjana Čičić-Odžaković su pokazali u rekordnom vremenskom roku transformaciju od agresivca do podanika, poslušnika i potpunih političkih marginalaca kojim upravlja politička lisica Igor Radojičić. Savremena nauka bi tu bila jasna, radi se o klasičnoj psihopatologiji, psihološkoj disciplini koja objašnjava sva ova odstupanja i kontradiktornosti. U praksi, radi se o običnim „preletačima“, niskobudžetnim političarima za jednokratnu upotrebu, kako ih već i iza njihovih leđa karakterišu oni kojima su na ovakav način pristupili. 


Miljenica Zorana Talića sklona čestim agresivnim ispadima i poremećajima u ponašanju pokazala je nizak nivo poštovanja institucije Skupštine Grada i digniteta prema kolegi Drašku Stanivukoviću kojeg je podržalo 20 hiljada građana.
Potpuno je čudno da su u zaštitu ovakvog necivilizacijskog ispada Tatjane Čičić-Odžaković stali mnogi mediji koji su se utrkivali da krivicu prebace na mladog čovjeka koji je postigao impozantan rezultat na opštim izborima. Stanivukovićeva izjava da će se 2020. godine kandidovati za gradonačelnika Banjaluke naljutila je sujetnog Igora Radojičića koji će iskorititi sve resurse i vojnike da mladog narodnog poslanika sistematski diskredituje.

Broj glasova je pokazao čemu stremi narod u Republici Srpskoj - Stanivuković 20 000, Tatjana Čičić-Odžaković 350 glasova.

Glas Naroda

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?