Trgovanje mandatima se nastavlja!


Ja ću vladati diktatorski, to je moj posao, a Bog će mi oprostiti, to je njegov posao.
 Igor Radojičić koristeći poluge vlasti i resurse nastavlja da razara opoziciju i dio pozicije u gradu na Vrbasu! Izvori iz SNSD-a tvrde da Igor Radojičić sve više vlada gvozdenom rukom, a prvi koji su to osjetili su kadrovi nekadašnjih gradonačelnika Dragoljuba Davidovića i Slobodana Gavranovića. Desetine istaknutih SNSD-ovaca  nekadašnjih i sadašnjih odbornika i funkcionera je zbrisano sa spiska članova GO SNSD Banjaluka. Slobodana Gavranovića, nekadašnjeg predsjednika GO SNSD-a i gradonačelnika, Radojičić je smijenio  sa pozicije potpredsjednika GO SNSD-a, a odbornika Draška Kremenovića nema u banjalučkom GO SNSD-a. Igor Radojičić vješto koristi medije i stvara sliku da u organizaciji koju vodi nema problema što je notorna laž! Mnogi se sklanjaju u stranu iz straha da ne izgube posao u administraciji ili državnoj upravi i pristaju da pognute glave izvršavaju naredbe! Radojičić živi u njegovoj političkoj idili ali će ga dočekati realnost : ko te se boji kada si prisutan, taj te mrzi kada si odsutan.
Ako želite da ispitate nečiji karakter, tom čovjeku se mora dati moć. Karakter se, dakle, provjerava po načinu kako i na koji način pojedinac koristi vlast i moć, bilo da upravlja gradom, državnom silom, novcem ili državom, odnosno vladom.
Igor Radojičić je strateg i projektant razaranja političkih protivnika i  neće stati dok političke protivnike ne baci na koljena. Izvori iz SNSD-a tvrde da je politička meduza krenula prema odborniku PDP-a  Drašku  Stanivukoviću  i  jednom odborniku  iz Kluba odbornika Sloboda! Radojičić juče izjavljuje: „Previranje među odbornicima još nije završeno!“ Uriniranje političke scene u Banjaluci se nastavlja, a osnovni cilj je razbijanje opozicije i DNS-a  političkom korupcijom, ucjenama ali i prijetnjama. Igor Radojičić sa novim Tadićevim papcima posjeduje skupštinsku većinu od 23 glasa, ali njegova namjera nije imati komotnu skupštinsku većinu već razarati političke protivnike kako u samom SNSD-u tako i u opoziciji i DNS-u. Mnogo je političara na prostorima bivše nam države koji su vladali diktatorskim metodama, ali nijedan nije slavno završio svoju vladavinu.

Glas Naroda.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?