Dragan Risojević nastavlja sa blaćenjem!


Dragan Risojević šef  tima za komunikaciju i Vesna Popović njegov daljinski upravljač, koriste sve nedemokratske metode za manipulaciju medijima kako bi pokušali nauditi onima koje nije mogao kontrolisati bivši  gradonačelnik Igor Radojičić. Direktor Obavještajno-bezbjednosne agencije BiH Osman Mehmedagić Osmica i Dragan Risojević, Radojičićev šef tima za komunikaciju zajedno su "studirali" na banjalučkom UPS-u. Ako je diploma Osmana Mehmedagića Osmice pod lupom onda je zasigurno i Risojevićeva. Inače Risojević u maniru Gebelsa naručuje tekstove i blati opoziciju i sve analitičare koji imaju svoj stav o banjalučkoj vlasti. Poluga kojom Radojičićev medijski guru pokušava da blati opoziciju je Vesna Popović novinar u pokušaju za koju kolege novinari kažu da joj tekstove piše upravo Dragan Risojević!

Vesna Popović potpuno neprofesionalno i tendeciozno blati odbornika Vladimira Mirošljevića koji vodi životnu borbu sa korona virusom i čije je zdravstveno stanje potpuno neizvjesno!



Blatiti legalno izbaranog predstavnika građana Banja Luke koga je na lokalnim izborima podržalo 1510 građana Banja Luke u stanju kada se isti bori za vlastiti život pokazuje podlost potpisnice tog teksta!

Preletačica u borbi protiv preletača!

Vesna Popović višestruka je preletačica u medijima, portalima, blogovima i njena profesionalna karijera se zasnivala od totalnog dodvoravanja Draganu Risojeviću šefu  tima za komunikaciju gradončelnika Igora Radojičića koji je istu koristio za blaćenje Radojičićevih neistomišljenika do blaćenja opozicije! 

Vesna Popović piše:
,,Prema posljednjim informacijama, Mirošljević ima 1.510 glasova, što nije bilo dovoljno da mu obezbijedi ulazak u gradski parlament.
Mirošljević će ostati upamćen kao odbornik koji je bio žestoki kritičar vlasti, a koji je preko noći odlučio da promijeni tabor i pridruži se vladajućoj koaliciji u Banjaluci.
Naime, Mirošljević je u dobrom dijelu aktuelnog saziva, ali i u onom prethodnom, bio odbornik opozicije kao kadar NDP.  Bio je poznat po žučnim raspravama, najviše zbog problema s gradskim grijanjem i situacije u kojoj se nalazilo preduzeće „Toplana“.
To se naglo mijenja u ljeto 2017, kada napušta partiju čiji je bio dugogodišnji predstavnik i priklanja se Ujedinjenoj Srpskoj.
Osim po promjenama u političkoj opredijeljenosti, Mirošljević je poznat i po interesantnom stilu oblačenja, koji je često privlačio pažnju.
Pored toga, Mirošljević je i načelnik Klinike za dječije bolesti UKC RS.,,

Komentarisati: Mirošljević će ostati upamćen kao odbornik koji je bio žestoki kritičar vlasti, a koji je preko noći odlučio da promijeni tabor i pridruži se vladajućoj koaliciji u Banjaluci, potpuni je fijasko Vesne Popović!

Vesna Popović je višestruka preletačica u medijima ali to joj nije smetalo da slijepo i bespogovorno podržava lik i djelo Igora Radojičića! Uvijek režimski kadar i nikako drugačija. Njen komentar o kritičarima vlasti koji su preko noći odlučili da promijene tabor je manipulacija koja je izraz njene frustracije i želje da nastavi sa prljavim blaćenjem čovjeka koji se na UKC RS bori za vlastiti život!

Vesna Popović i Dragan Risojević uskoro će se suočiti sa izjavama lica koji mnogo znaju o njihovim medijskim manipulcijama i naručenim tekstovima kojim su blatili pojedine odbornike SNSD-a i privrednike Banja Luke! Mijenjala je Vesna medijske kuće kao modne detalje i na prvom mjestu je medijskih preletača, ali će uvjek biti režimski spavač u medijima!

Kolege novinari kažu da je Radojičić ustupio svom šefu tima za komunikaciju Draganu Risojeviću sve moguće resurse da nemilosrdno, preko njemu naklonjenih kuća, napada sve što se nađe na „putu bez kritike”. Dragan Risojević sa kupljenom diplomom i ne zna da je službenik ili namještenik koji ima zakonom propisana prava i obaveze, i da kao takav može odgovarati za povrede radnih dužnosti a koje se odnose na ometanje građana, pravnih lica i drugih stranaka u ostvarivanju njihovih prava i interesa. 
Sloboda medija je osnovni temelj stabilnih demokratija u svakom društvu. Ostvarenje nezavisnog, kritičkog i stručnog mišljenja neophodno je za razvijanje pluraliteta i zastupljenosti svih zdravih interesa koji su u duhu s vremenom, ali i koji se rezolutno suprotstavljaju nedemokratskim tendencijama koje imaju za cilj destabilizovati demokratske vrijednosti u društvu.Autoriteti u medijskom sistemu se slažu da su razvoj demokratije i medijskih sloboda u jednom društvu neodvojivi. Sloboda je osnova postojanja demokratije, isto koliko su demokratiji ključni neprijatelji slabe institiucije sistema i instrumentizovani mediji. To upućuje na snažnu vezu između slobode i odgovornosti, kako medija tako i onih koji štite medije, ali i pravo javnosti da bude informisana o pitanjima od javnog interesa. Demokratska društva sa najvišim stepenom nezavisnosti medija, negiraju i u korijenu uništavaju mogućnost autoritarnim i totalitarističkim sistemima kontrolu medija jer je važna za provođenje njihovih ciljeva.Akademska javnost tvrdi da su mediji jedno od najopasnijih oružja u rukama političkih elita.Običan građanin, koji je zainteresovan za događanja u društvu, veoma teško može imati svoj stav o nečemu, jer njegov stav je je posljedica onoga što mu mediji serviraju.

Glas Naroda

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?