KUKAVIČKI ČIN!


"Nikakve kvalifikacije pogotovo ružne nisam izrekao ni na čiji račun. Nijedno ime nisam pomenuo nikoga nisam…čak sam rekao da nema mjesta nikakvim uvredama i da treba da idemo dalje. Ovo je samo jedno razmimoilaženje i politički sukob oko mišljenja. Ako se neko prepoznao i ako sam ponovio nešto što sam nekom rekao ja tu ne mogu pomoći. Pod tim terminom imate mnogo čega drugog pored toga što vi pominjete", izjavio je Nedeljko Čubrilović 03.12.2018. Nakon te izjave krenula je nezapamćena medijska kampanja i blaćenje bivših stranačkih kolega u DNS-u.

Nedeljko Čubrilović, predsjednik DEMOS-a, i njegovo okruženje mjesecima pljuju po bivšim stranačkim kolegama, glavni cilj negativne medijske kampanje protiv DNS-a je diskreditacija njihovih kadrova i stvaranje što jačeg otpora oporavku DNS-ove infrastrukture u Republici Srpskoj, a posebno u Banjaluci. Ekipu zaduženu za blaćenje bivših stranačkih kolega predvodi M.K. koja uredno platu prima iz budžeta Narodne skuštine RS, a državne resurse koristi za neviđenu diskreditaciju i blaćenje DNS-a. Iako je mnogo zanimljivih priča i pričica o DEMOS-ovoj šefici tima za medijski napad na DNS nikome iz te partije nije palo na pamet da se osvrće na ove beskorisne napade i ljude koji tu prljavu kampanju kreiraju.

"Ako i čujete neki trač ili ogovaranja ili ste pak svakodnevno u takvom okruženju koje voli da širi i razglaba o tračevima, vi to ne činite, ne budite isti kao drugi i neka se s vama to širenje zaustavi. Kaže se da čovjek koji dolazi kući i prepričava gluposti i tračeve koje je čuo tokom dana ni po čemu se ne razlikuje od čovjeka koji je ušao u kuću i nije skinuo cipele."

Napad na bivše kolege nije ništa drugo do odvraćnje pažnje od pravih problema i skrivanja  nesposobnosti DEMOS-a da obezbjedi dovoljno fotelja koje je obećavao šakom i kapom Nedeljko Čubrilović, predsjednik stranke.
Mnoge afere o posjedovanju desetina nekretnina i preduzeća kako u Republici Srpskoj tako i Republici Srbiji opterećuju Nedeljka Čubrilovića ali nije mu problem da formira medijski tim za blaćenje političke konkurencije.








ž
http://imovinapoliticara.cin.ba

Čubrilović ima stanove na Novom Beogradu, preko puta “Arene” (Bulevar Arsenija Čarnojevića)  i na Vračaru (Krunska ulica). Onaj na Novom Beogradu je svega 70m2 i vrijedi tričavih 210.000 evra, dok je na Vračaru nešto komotniji - veličina mu je 90 m2, a vrijednost cca 250 hiljada evra. Za nekrunisanog Kralja pljačkaša, Krunska ulica sasvim je dobra destinacija. Sve u svemu, svega 460 hiljada evra je sitnica za desetine miliona KM, kojih se nezakonito dokopao Čubrilović, posebno preko firme “TD NIS promet”, piše Slobodan Vasković.  


Коментари

Популарни постови са овог блога

Ujedinjena Srpska oštro zamjera Deomosu na spotu Stefana Glavića!

Nenad Grbić na kriminalnan način zaradio milione!

KOME TO KUM DAJE MONOPOL NA GRAĐENJE U BANJOJ LUCI ?